söndag 22 maj 2011

Sista dagen på chokladveckan...

Så har vi nått slutet på veckan och det är även sista dagen på temavecka CHOKLAD! Hoppas att ni tyckt att det har varit trevligt! Om inte annat, så har ni åtminstone fått känna på vilken chokladfantast jag är! Inte närapå allt gott i chokladväg har kommit med under denna vecka men lite tips har ni kanske fått! Tack också för recept och tips, som ni delat med er av! Har du ännu inte hunnit länka till ditt favoritchokladrecept, så kan du göra det i kommentarsfältet! Nu ska här prövas nya godsaker, jag har ju hela sommaren på mig!

 Om någon mot förmodande inte känner sig mätt på choklad utan suktar efter ytterligare tips, så klickar ni lämpligen på etiketten ”choklad” till höger på bloggen och får en massa mer chokladtips. Fast å andra sidan är jag riktigt snäller idag och bjuder på fler favoriter, så här kommer ett par länkar till gamla chokladgodingar, som ni ofta googlar på:

En len och läcker chokladglassbomb >>

Godisfavoriten bountybollar >>

Pollykaka i hela två versioner >>

Och avslutningsvis gino, som jag själv tänker testa att göra i folie på grillen denna sommar >>

PS. Kakan på bilden är en kladdkaka med sirap >> Mitt egenkomponerade recept på den ultimata kladdkakan. Finn ett fel på bilden! Jo, kakan har inte stått i kyl över natten utan är nygräddad och nästan rinnig. God så, men snäppet godare dagen efter!

2 kommentarer:

  1. Har varit riktigt kul med chokladtema, så mycket gott du har bjudit på!

    SvaraRadera
  2. Du har verkligen lagt upp så mycket gott under veckan

    SvaraRadera

Jag blir extra glad över din kommentar!
Har du provbakat/provlagat ett recept, lämna gärna en hälsning, så vågar fler testa!
Jag besvarar alla frågor som dyker upp i kommentarerna, oftast inom ett dygn men ibland kan det dröja lite längre tid.