fredag 13 maj 2011

Grillat med grönsaksspett och jordgubbar

 Oj, vilken rysare det blev av semifinal 2 igår! Luften hade nästan gått ur mig och jag var säker på att Sverige inte skulle ta sig till final. Tur att jag fick fel! Nu laddar vi för lördag! Då har jag både Sverige och mitt hemland Finland i final! Heja heja!

 Gårdagens middag bestod av grillat; fläskkarré, köpt potatissallad och grönsaksspett. Jag kunde inte motstå jordgubbarna vid fruktdisken, trots att de inte är svenska. Men goda och söta var dem ändå! Så härligt med jordgubbar i sig självt att vi åt dem helt naturella!

För er information så har Blogger/Blogspot under gårdagen och idag haft tekniska problem. Dessa är ännu inte lösta till fullo, då gårdagens inlägg försvunnit. Förhoppningsvis trillar dessa tillbaks av sig själv inom en snar framtid.

Nu sitter jag och fikar; blåbärste och en fikatallrik med något svårsmälta godsaker, uppdukat av min 2-åring!

Grillat med grönsaksspett och jordgubbar

Fläskkarré
Potatissallad med vitlök och potatissallad med purjo
Grönsaksspett med champinjoner, tomater, rödlök och paprika (penslade med Budweiser-marinad)
Baguette med färskost
Jordgubbar
 
 

5 kommentarer:

 1. Vilka härliga bilder, så somrigt och så gott det ser ut :-)

  SvaraRadera
 2. Svårsmälta med all säkerhet men riktigt fina att titta på!
  Vi ska också ge oss på jordgubbar ikväll, de ligger i skålen och ser härligt frestande ut:)

  Hoppas du har en bra helg.

  SvaraRadera
 3. Alltså - jag blir ju alltid så hungrig när jag kikar in i din blogg, undrar varför?! ;-) Allt ser ju så aptitretande gott ut!!

  Tack för smaskig lördagsinspiration!
  //

  SvaraRadera
 4. Ha ha, när jag läste, innan jag såg sista bilden, trodde jag du fått stenar. Vi har "fikat" så mycket i sandlådan jag och Milia så det var sand och sten som jag trodde du fått. Dessa godsaker var lite sötare, även om de är lika svårtuggade.
  Grillat är ju bara så gott! Vi grillade också spett igår.

  SvaraRadera
 5. Vad härligt somrigt de ser ut!

  SvaraRadera

Jag blir extra glad över din kommentar!
Har du provbakat/provlagat ett recept, lämna gärna en hälsning, så vågar fler testa!
Jag besvarar alla frågor som dyker upp i kommentarerna, oftast inom ett dygn men ibland kan det dröja lite längre tid.