fredag 6 maj 2011

Gissa maten!

 Vad tror ni är på gång i mitt kök? Barnen stjälper (menar förstås hjälper) till med att dra fram byttor och ingredienser! Själv försöker jag skynda på lite grann, dels för att man aldrig vet när kidsen tröttnat och vill hitta på något annat, dels för att detta borde jag satt igång med tidigare.
 Allt på bilden (den översta bilden alltså!) ska bli till något härligt gottigt till ikväll! Vårkänsla enligt mig!

Vad tror ni att det blir?
 Önskar er en härlig fredag!

Psst… missa inte den smaskiga krämiga blåbärspajen i inlägget nedan!
 1 kommentar:

  1. Det måste ju bara bli en italiensk smörgåstårta!!? Trevlig helg till er alla!

    SvaraRadera

Jag blir extra glad över din kommentar!
Har du provbakat/provlagat ett recept, lämna gärna en hälsning, så vågar fler testa!
Jag besvarar alla frågor som dyker upp i kommentarerna, oftast inom ett dygn men ibland kan det dröja lite längre tid.