måndag 2 maj 2011

Lite som smörrebröd

Trots det faktum att jag försöker variera mig med piroger, pizzabitar, smoothies och kycklingklubbor, så blir det ändå en del kvällsmackor här hemma. Här har jag brett färdiga mackor i storlek small och ”pyntat” med diverse fynd ur kylskåpet! Till mackorna använde jag fullkornsbaguette och en finsk rågbaguette. Smakade gott med en kopp te till!

Lite som smörrebröd

Pålägg 1
Skagenröra
Avokado

Pålägg 2
Salami
Tomat
Saltgurka

Pålägg 3
Ost
Paprika

Barnpålägg
Mjukost
Nallekorv

2 kommentarer:

  1. Åh, GOTT!!! Bra med mindre format så man kan äta desto fler:-) Kram!

    SvaraRadera
  2. Perfekt med små varianter, då får man äta så mycket mer olika pålägg:)

    SvaraRadera

Jag blir extra glad över din kommentar!
Har du provbakat/provlagat ett recept, lämna gärna en hälsning, så vågar fler testa!
Jag besvarar alla frågor som dyker upp i kommentarerna, oftast inom ett dygn men ibland kan det dröja lite längre tid.