onsdag 15 juni 2011

Sommartävling med Magic!

Hej mina läsare! Hur har ni det där ute, kanske i regnet? Stretar ni fortfarande på ett tag innan välförtjänt semester så småningom nalkas? Om inte annat så är det ju inte långt kvar till midsommar och inte till helgen heller för den delen! Kanske kan jag pigga upp er med en energigivande tävling där ni kan vinna extra energi, i form av ett kit av energidrycken Magic?


”Magic Energy är en energidryck som är baserad på naturliga ingredienser och fri från smakförstärkare, färgämnen och konserveringsmedel. Smak och färg kommer istället från frukt och bär. De verksamma ämnena i Magic kommer från naturliga källor Naturligt Koffein, Guarana, och Gingseng som är kända för att ge långvarig energi.”


Tävlingen:

 • Tävlingen är öppen för alla och går ut på att motivera: Varför behöver just du extra energi? Lämna din motivering i en kommentar till detta inlägg.

 • Två stycken vinnare får ett varsitt kit Magic från Magic House Sweden AB.

 • Tävlingen pågår till och med onsdagen den 22 juni kl. 24.00. Därefter utses två vinnande bidrag och tillkännages här på bloggen. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.
Lycka till!

11 kommentarer:

 1. Jag behöver energi till mitt jobb som jag har hela sommaren (ingen semester här inte) och hemma renoverar vi hela lägenheten, samtidigt som jag pluggar. Lite naturlig energi på flaska behövs verkligen ;)

  annacatharina_jonsson@hotmail.com

  SvaraRadera
 2. Åh.. för någon som alldeles nyss tagit studenten och inte alls vet vart man ska börja (körkort, vidare studier, arbete.. you name it) vore detta en himla-himla bra vinst i och med att det krävs lite extra energi i vardagen för att kunna motivera sig själv till att fortsätta framåt, även utan målsättning!

  SvaraRadera
 3. Vill så gärna hitta min energi men det jag hittar istället är stora dammråttor som dansar runt här hemma. Barnen blev överaskade häromdagen när jag var ute med dem i ca 5min. Dem sa att :mamma jag kommer inte ihåg sist du var ute och lekte med oss. Det är väldigt sorgligt, jag vill ju så gärna orka och vill kunna leka med dem ute, men energin är som bortblåst. Lite ny energi kan ju inte skada till sommaren :) Annars önskar jag att jag kunde vara 5 år yngre :) kram från en väldigt trött och sliten småbarnsmor

  SvaraRadera
 4. Jag har börjat arbetsträna till sommaren och min energi är oftast slut efter de få timmar jag är på arbetet. Min energipåfyllning har oftast blivit något med massa tillsatser (pepsi, energidrycker osv) för att orka var med familjen :( Skulle vara underbart att få byta ut dessa till naturliga ingredienser, för jag vet att jag behöver extra energi så jag kan njuta av sommaren med familjen.

  SvaraRadera
 5. En man som tar hand om barn, fru och hem behöver extra energipåslag när inte kaffet räcker till.. o dessutom är det väl godare med en kall magic än en varm kaffe i sommarvärmen ;)

  SvaraRadera
 6. Ljuset vänder redan nästa vecka...
  Nu gäller det att ge järnet!

  SvaraRadera
 7. Hej då dig det va längesedan!
  Psst ville bara tala om att jag är igång igenoch har löst mitt mega problem med bilderna (äntligen).


  Ja jag skulle verkligen behöva lite extra energi som inte ska ha semester förrän vecka 30. Giv mig styrka säger jag bara!! Give me a magic kit!

  Trevlig helg på dig

  SvaraRadera
 8. En trotsig bustjej på 3 somrar som älskar att leka tvärtemot-mamma-leken och en övermodig 1-åring som inte gillar regelbunden nattsömn säger allt;)

  SvaraRadera
 9. Jag vill vara med!

  Jag vill ge min MAN mer energi, vi jobbar båda heltid, han hämtar oftast barnen på dagis, lagar mat och får lägga dem själv eftersom jag jobbar skift. Vi har nu köpt hus, som kommer att behöva renoveras och fixas med innan vi flyttar in i augusti - han kommer behöva massor utav energi, hela vår lediga semester kommer ju gå åt till detta projekt- vi behöver all hjälp vi kan få! ;-)

  carolina.ahsberg@telia.com

  SvaraRadera
 10. Som den trötta småbarnsföräldern och heltidsarbetande i ett oerhört tungt yrke så måste jag säga att jag verkligen behöver något uppiggande :)Hoppas jag vinner...

  SvaraRadera
 11. Å, 5 barn, ett heltidsjobb och en och en halv vecka kvar till semestern... japp, lite extra energi skulle inte alls skada... ;D

  SvaraRadera

Jag blir extra glad över din kommentar!
Har du provbakat/provlagat ett recept, lämna gärna en hälsning, så vågar fler testa!
Jag besvarar alla frågor som dyker upp i kommentarerna, oftast inom ett dygn men ibland kan det dröja lite längre tid.