tisdag 9 november 2010

Ligger efter med uppdateringen...

Mina vänner...

Jag ligger såååå efter med mina blogguppdateringar! Den senaste tiden har jag bakat och lagat så mycket gott här hemma att jag inte hinner uppdatera i samma takt. Det är middagar hit, veckans bröd dit, bullbak, annat bak och allt möjligt. Till råga på allt hade vi ju dopet, varifrån jag fått bilder men ännu inte hunnit skriva ner alla recept. Vill inte heller tappa bort recepten eftersom mycket är så gott att jag vill laga det flera gånger. Självklart måste ni också få ta del av allt! Då räcker det inte med ett inlägg per dag. Därför ska jag nu försöka göra ett ryck, för vår allas skull, och maratonblogga så att jag kommer ikapp lite!

Hoppas att ni hittar något gott som faller er i smaken!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir extra glad över din kommentar!
Har du provbakat/provlagat ett recept, lämna gärna en hälsning, så vågar fler testa!
Jag besvarar alla frågor som dyker upp i kommentarerna, oftast inom ett dygn men ibland kan det dröja lite längre tid.