fredag 12 november 2010

Jag har fått en award!

Åh, så roligt att få en award! Jag tackar Växelhäxan från Norrland allra ödmjukast för utmärkelsen! Besök gärna hennes blogg och inspireras av hennes matiga blogginlägg, där man även kan läsa hennes familjs recensioner på de olika rätterna!

Med utmärkelsen följer följande regler:
1) Tacka den person som du fick utmärkelsen av.
2) Kopiera utmärkelsen till din blogg.
3) Dela tre saker som du gillar med dina läsare
4) Skicka utmärkelsen till fem bloggar, som du tycker förtjänar denna utmärkelse.

Nu till de tre sakerna som jag gillar!
1) Att umgås med min familj
2) Att laga mat och baka
3) Fazer-choklad
Ja… i den ordningen också!

Och sedan till nästa steg, nämligen att skicka vidare awarden till fem bloggar, som också förtjänar att få den!

1) drömkaka

2) Vanilla Sky – En sida om god mat i allmänhet
3) Min mat och vikt
4) En sida med mat
5) Sött och sånt (Bakmammorna)

3 kommentarer:

  1. Tusen tack för denna award! Det värmer mitt hjärta och motiverar mig ännu mer att fortsätta med matlagning och projekt viktminskning! Hade jag fått detta av någon annan, hade det definitivt kommit till dig, för hittar mycket inspiration från dig!

    SvaraRadera
  2. oooooooooo vad himla gulligt av dig!! vi blir verkligen jätteglada! och grattis själv, vi gillar båda allt gott och inspirerande du gör!

    SvaraRadera

Jag blir extra glad över din kommentar!
Har du provbakat/provlagat ett recept, lämna gärna en hälsning, så vågar fler testa!
Jag besvarar alla frågor som dyker upp i kommentarerna, oftast inom ett dygn men ibland kan det dröja lite längre tid.