lördag 20 november 2010

Glöggpremiär med tilltugg

Längre än så här orkade jag inte vänta! Nu är den första glöggflaskan uppdrucken! Den var förresten kvar från förra året, har en till på lut här hemma innan det är dags att inhandla mera! Det enda som saknades i mitt tycke var pepparkakor. Däremot fyllde jag brickan med en del annat gott; mest salta tilltugg, som passar perfekt till den söta glöggen!

Glöggtilltugg

Salami Milano
Proscioutto
Ölkorv
Cheddar

Parmesan
Mango Chutney (gott att dippa osten i)
Marknadsnougat >>
Marabous Vinter Vit
Clementiner

6 kommentarer:

  1. Det var ingen dålig premiär för tilltugg med glöggen :) Hade gärna varit med och ätit det goda!

    SvaraRadera
  2. mums =) Sitter själv med lite av årets glögg =)
    Har även satt egen glögg iår, ska bli spännande =)

    SvaraRadera
  3. Salami och Marabous vita choklad - vilken blandning :) Jag håller mig ett tag till. Glögg må icke drickas före första advent. Det håller vi hårt på. Men glöggen ska hällas på flaska imorgon och då eh... kan det ju liksom råka... hamna nån droppe... i munnen ;)

    SvaraRadera
  4. Så gott! Mycket tilltugg ska det vara!

    SvaraRadera
  5. Vi har hållit på oss, inte en droppe glögg har passerat våra strupar än. Men till helgen, då smäller det.

    SvaraRadera
  6. mmovb: Det var jättegott!

    viktkamp: Spännande med egen glögg! Det har jag aldrig gjort!

    Maria: Inte en blandning att underskatta ;-) Det kanske beror på vilken ordning man äter sakerna i och om man blandar! Duktigt att hålla på traditionerna, önskar att jag hade sån disciplin! Eller hur gick det nu med din disciplin ;-)

    Remsan: Visst ska det! The more, the merrier!

    Håkan o Anki: Disciplin där också!

    SvaraRadera

Jag blir extra glad över din kommentar!
Har du provbakat/provlagat ett recept, lämna gärna en hälsning, så vågar fler testa!
Jag besvarar alla frågor som dyker upp i kommentarerna, oftast inom ett dygn men ibland kan det dröja lite längre tid.