torsdag 29 december 2011

Toast med färskost, lax och avokado

Nästa resträtt! Vi hade kvar lite gravad lax också sedan julhelgen! Smaskens! Och det blev ännu mer smaskens när jag rostade lite (onyttigt) vitt bröd, bredde på färskost med smak av vitlök och örter innan jag lade på laxen i skivor och toppade med en bit avokado! Lyxiga goda kvällsmackor!

 Toast med färskost, lax och avokado, 8 trekanter

4 skivor rostbröd
50 gram färskost med vitlök och örter
Gravad eller kallrökt lax
1 avokado

Rosta brödet och skär på diagonalen. Bre färskost på varje, lägg över lax. Dela avokadon, ta bort kärnan och gröp ur avokadoköttet med en sked. Dela varje halva i fyra delar. Lägg en avokadoklyfta på varje macka.

1 kommentar:

  1. Tack för titten på min blogg:)
    Härliga recept du har och fina bilder:)
    /Marianne

    SvaraRadera

Jag blir extra glad över din kommentar!
Har du provbakat/provlagat ett recept, lämna gärna en hälsning, så vågar fler testa!
Jag besvarar alla frågor som dyker upp i kommentarerna, oftast inom ett dygn men ibland kan det dröja lite längre tid.