fredag 2 december 2011

Frostrosor 3 år

Vad är det för dag idag? Jo, det är bloggens 3-års dag! Hurra hurra hurra!
Visst är det fantastiskt hur tiden går fort (3 år), hur många inlägg man kan producera på den tiden (drygt 400), hur många gillare få på Facebook (över 100) och hur många sidvisningar (180 000) bloggen haft? Tack till er alla, som läser, bläddrar, letar, kommenterar, länkar, kommer med tips och ger pepp! Ni är fantastiska! Stället där jag började samla mina favoritrecept på, har blivit ett ställe att föreviga recept, dukningar, städade kök, bra köksrelaterade fynd osv! Tänk att ni vill läsa om sådant! Tack!  

Ikväll firas detta med Vit chokladpannacotta med hallon och en "hemlagad" Tiramisu - båda från Deli Italia. Restaurangen är ett perfekt pizza- och pastaställe med vedugnsbakade pizzor, lasagne och pasta och därtill efterrätter. Pizzorna intogs på plats och efterrätterna fick följa med hem!

En trevlig helg på er alla!

9 kommentarer:

  1. Onnea halin kera!
    Terv.Kaija-täti:)

    SvaraRadera
  2. * * * GRATTIS * * *
    Gillar att kika in i din blogg och se vad du hittat på.

    Njut av ert goda!
    Kram

    SvaraRadera
  3. Grattis! till en inspirerande blogg.
    Hälsn/Pia

    SvaraRadera
  4. Hipp, hipp hurra och grattis till 3-åringen!
    Tycker också om att kika in här emellanåt :)

    SvaraRadera
  5. Åh Grattis till 3års dagen.va kul,hoppas på många fler år till

    SvaraRadera
  6. Grattis i efterskott! Vilken fin header :) kram tant

    SvaraRadera
  7. Tänk - hela 3 år, grattis! Vad härligt att du fått ihop så många goda recept <3 Och nu när du påpekat om facebook ser jag att jag inte har gillat dig där - fy på mig - det gör jag nu direkt ;)

    SvaraRadera
  8. Kaija: Kiitos!

    Lätta och Goda recept: Tack! Detsamma!

    Pia: Tack!

    Amy's piece of cake: Tack! Roligt att du tittar in här! :-)

    Smulansbakblogg: Tack, så länge inspirationen finns så!

    Tantnr2: Tack! Ja, eller hur, brorsans verk!

    Alexandra - Kärlek på tallrik: Tack! Ja, men inte är det fy alls! Bara du gillar mig där nu omedelbums ;-)

    SvaraRadera
  9. Grattis i efterskott!
    Jag hoppas du håller på minst lika länge till för jag har ju nyligen hittat hit!

    SvaraRadera

Jag blir extra glad över din kommentar!
Har du provbakat/provlagat ett recept, lämna gärna en hälsning, så vågar fler testa!
Jag besvarar alla frågor som dyker upp i kommentarerna, oftast inom ett dygn men ibland kan det dröja lite längre tid.