fredag 16 december 2011

Kan du rimma, kan du vinna - GODIS!

 Hej på er mina vänner!

Nu är det snart bara en vecka kvar till jul och jag ser framemot att börja julmysa på allvar.

Det tjuvstartade vi med redan igår, jag och mannen. Vi satt i soffan, tittade på mat-Tinas julprogram, drack te och testade klassiskt godis av Apoteksproduksjon AB. Godisarna ska, hör och häpna, säljas på apotek! Oväntat! Hur som helst så blev det rostade mandlar, belgiska chokladtryfflar och ljuvliga chokladmandlar vi mumsade på. Just chokladmandlarna blev mina favoriter – hade kunnat äta rubbet.

Nu vet ju jag att ni också är riktiga snaskråttor och fantastiska, goa läsare, så jag bad snällt att få tävla ut ett gäng godiskit till er också. Och HURRA! Det fick jag! Så den här tävlingen har kommit till på initiativ av mig, bara för jag gärna vill att ni också ska få ta del av de godsaker jag testar!

I juletider, med julgodis i tävlingen… så passar det väl perfekt att rimma! Kan du rimma, kan du vinna! Så kör igång rimstugan och skynda er att tävla fram till söndag! Godiset hinner förhoppningsvis fram senast till julafton!

Här kommer all info om tävlingen:

Tävlingen

• Tävlingen går ut på att skriva ett julklappsrim som ska innehålla ordet Apoteksproduksjon. Lämna ditt rim i en kommentar till detta inlägg. Lämna gärna också din e-postadress i kommentarsfältet, så kan jag kontakta dig snabbt om du vinner och du hinner få godiset innan julafton.

Tre (3) lyckliga vinnare får varsitt godiskit, innehållandes en påse av vardera rostade mandlar, belgiska chokladtryfflar och chokladmandlar.

• Tävlingen pågår till och med söndagen 18 december kl 21.00. Därefter koras 3 vinnande bidrag och tillkännages här på bloggen. Vinnarna kontaktas även per e-post om en sådan lämnats. Max 1 tävlingsbidrag per person. Tävlingen är öppen för tävlanden bosatta i Sverige. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.13 kommentarer:

 1. För att klara av all apoteksproduktion, måste tomten och hans nissar ha bra kondition. Nu ingår dessutom dessa söta tre, som jag nu dig ska ge. Kanske väljer du varianterna med en nöt, även om dessa inte göms i en gröt. Men om nöt inte faller dig i tycke, ge dom då till en lyckosam jycke. Njut då istället av den fri från nötter, som är tusen gånger godare än morötter.

  (Paket = de tre godisarna)

  SvaraRadera
 2. Nu när julen snart nacka så
  behöver du något att snaska
  .För att få lite kreation
  så smaka godis från Apoteketsproduktion

  SvaraRadera
 3. jag hoppar nog över rimmet och knallar in på apoteket, kram Irene

  SvaraRadera
 4. Gott skall det vara,så det är absolut ingen fara,om det blir en stor konsumtion,för det är ändå av en apoteksproduktion!

  SvaraRadera
 5. Apoteksproduksjon säger du.
  Bara namnet låter som en spännande ny sensation.
  Det vore roligt om jag av dessa påsar fick smaka
  för i år har jag inte riktigt haft tid att baka.
  Alladin och Paradis hit och dit
  börjar för mig kännas lite som en sådan där riktigt söndertjatad hit
  Kanske kommer istället godis från Apoteksproduksjon bli vår nya årliga familjetradition?

  SvaraRadera
 6. Åh, Facebookvägrare som jag är kunde jag inte vara med i din förra tävling, men ett litet rim ska jag väl kunna knåpa ihop...

  I limericktempo, håll till godo:
  *************
  Det finns ett paket under granen
  Som passar båd honan och hanen
  Delikat konsumtion
  Apoteksproduksjon
  Men lyd mitt råd: Göm dem för barnen
  *************
  e.nilsson.1978@gmail.com

  SvaraRadera
 7. Nyttigt brukar ju vara melodin
  för de som jobbar med medicin.
  Men i år ställdes saker på sin spets
  när sockerberoende manade till hets.
  Så hos våran Apoteksproduksjon
  tillverkades godis ur en hälsosituation.

  (pia@lollyp.se)

  SvaraRadera
 8. Hej , hittade till din jätte trevliga blogg idag, gillar blandingen och bilderna så här vill jag göra fler besök. Ha en bra 4:e Adventshelg och välkommen att titta in hos mig.
  /Lotta

  SvaraRadera
 9. Jag vet att du älskar choklad
  en smak som ju är välutvecklad
  Här kommer till dig en ny sensation
  Nått mörkt och sött från Apoteksproduksjon
  Jag hoppas lätt att du bjuder
  för även här chokladebegäret sjuder

  God Jul
  kicki kronborg

  SvaraRadera
 10. Denna klapp smakar bättre än mumma
  För en liten godis-gumma!
  Välj bland tre olika varianter,
  Bjud gärna andra fika-tanter.
  Njut av äkta vara från Apoteksproduksjon,
  På julbordet blir det smaksensation.
  God Jul, min älskade maka,
  Bjud mig också för jag vill gärna smaka:-)

  stefan.sjalander@live.se

  SvaraRadera
 11. Julen i all sin glans
  men vad skulle det bli om denna ej fanns.
  På julens bord ett måste den är, apoteksproduksjon.
  Finns nog ingen som inte gillar det här.

  Jag vill vinna dessa choklad för jag älskar choklad mer än allt annat och blir lycklig av choklad.
  Dessa har jag inte smakat och ont om pengar man har till jul så skulle dessa vara en underbar julklapp till mig själv.
  Kan tänka mig att dessa smakar gudomligt och tar slut ganska snabbt så det gäller att njuta för varje bit.

  GOD JUL!
  /Jensan

  SvaraRadera
 12. Här är nått från Apoteksproduksjon din lilla Gourmand.
  Den bästa sorten kommer från ett av Europas små land.
  Denna böna många hjärtan fått fast
  Njutes bäst till te el kaffe under din rast!

  SvaraRadera
 13. Julens dagar äro bråda,
  för att julstämning ska råda.
  Julebak och julestök,
  middagar och släktbesök.

  Pust - mellan glögg och pepparkaka,
  är ett bloggbesök det enda raka.
  Frostrosor.blogspot.com och vad får jag där se?
  Jo - en tävling vars vinst skulle göra succé.
  För goda ting sägs ju vara tre,
  just därför vill jag gottegrisen frun i huset ge,
  denna fantastiskt smakrika gåva,
  farligt goda - vågar Frostrosor lova.
  Icke medicin - dock apoteksproduksjon,
  som hos familjen Karlsson blir en årlig tradition.

  Nu håller jag mina tummar så hårt det går,
  att frun en apoteksproduksjon från frostrosor får!
  Psst - önskar dig en God Jul och Gott Nytt År!

  mr_hyde_cs@hotmail.com

  SvaraRadera

Jag blir extra glad över din kommentar!
Har du provbakat/provlagat ett recept, lämna gärna en hälsning, så vågar fler testa!
Jag besvarar alla frågor som dyker upp i kommentarerna, oftast inom ett dygn men ibland kan det dröja lite längre tid.