tisdag 10 juli 2012

LimpmacksinfallRegnet smattrar mot rutorna. Jag blev blöt under sista metrarna på vägen hem från Stockholm. Det blev middag under bar himmel – insalata rustica på ett italienskt ställe och en mysig testund på Espresso House. En härlig kväll med en fin kompis.
Jag fick ett sådant konstigt infall när jag kom hem. Jag gjorde i ordning limpmackor av skogaholmsbröd med paprikaost på och en kopp varm choklad till. Jag äter det ALDRIG nuförtiden och framförallt inte på somrarna. Det blev en nostalgitripp och barndomsminnen. Mysigt. God natt!

2 kommentarer:

  1. Inte så dumt med en macka och varm coklad när vädret är som det är! Limpan måste ju doppas i chokladen osså, pricken över i:et.
    Kram på dig!

    SvaraRadera

Jag blir extra glad över din kommentar!
Har du provbakat/provlagat ett recept, lämna gärna en hälsning, så vågar fler testa!
Jag besvarar alla frågor som dyker upp i kommentarerna, oftast inom ett dygn men ibland kan det dröja lite längre tid.