torsdag 5 juli 2012

Bästaste läsningen!Jag tar alltid ett glädjeskutt när den här tidningen dimper ner i brevlådan – ISABELLAS! Jag tycker om blandningen av bakning, matlagning, inredning och känslan av vardagslyx. På tidningen står det ISABELLAS – Vi älskar vardagen. Det är som att den var gjord för mig, och jag njuter av att få en stund över och sitta och läsa och bläddra. Detta är absolut inget reklaminlägg utan en hyllning till min favorittidning!

Har ni bra tips på sommarläsning ur tidningshyllan?

7 kommentarer:

 1. Jag gillar Allas veckotidning. Mest för korsorden :-)

  SvaraRadera
 2. Den tidningen har jag inte ens lagt märke till men ska kolla in den nästa gång i affären. :-) Jag är mer bokmänniska men tidningar jag prenumererar på är Hembakat och Topphälsa. Kram Carro

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hembakat har jag köpt lösnummer av någon gång. Jag är nog också bokmänniska men det är svårt att vara bokmal med små barn tycker jag. Enklare att få en stund över och bläddra i en tidning.

   Radera
 3. Den ha jag så missat! Satt just och funderade på om man skulle ta ich prenumerera på nått men jag pysslar ju lite med scrapbooking också så jag tänkte först kolla om det finns nått inom de!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, har sett många Scrapbooking-tidningar på Pressbyrån. Utländska finns det också många av.

   Radera

Jag blir extra glad över din kommentar!
Har du provbakat/provlagat ett recept, lämna gärna en hälsning, så vågar fler testa!
Jag besvarar alla frågor som dyker upp i kommentarerna, oftast inom ett dygn men ibland kan det dröja lite längre tid.