tisdag 17 juli 2012

Tortillas med grillrester och myntayoghurt



Låter man fantasin flöda så går det nästan att koka soppa på en spik. Eller i detta fall laga en helt ny rätt av grillrester. Denna middag blev dessutom löjligt enkel och snabblagad, vilket är perfekt i semestertider!

Tortillas med grillrester och myntayoghurt, 4 portioner

1 paket tortillabröd
Grillrester av valfritt slag, t.ex. nöt, fläsk eller kyckling (värm lite i mikro)
Ruccola
Tomater, skivade
Rödlök, skivad
Oliver
2 dl turkiskyoghurt
½ kruka mynta
1 msk olivolja
Salt och peppar

Rör ihop turkisk yoghurt och hackad mynta. Smaka av med salt och peppar. Lägg ruccola, tomater, oliver, rödlök och grillrester på ett tortillabröd. Toppa med myntayoghurten och vik ihop brödet. 

5 kommentarer:

  1. Åhhh låter urgott : ) kramar Sofia

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Sofia! Det var det! KRAM

      Radera
  2. Perfekt när man har rester över :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Här tar vi tillvara på allt!

      Radera
  3. Åh jag älskar myntayoghurt! Ser kanongott ut tillsammans med det andra i wrapen! Mums!

    SvaraRadera

Jag blir extra glad över din kommentar!
Har du provbakat/provlagat ett recept, lämna gärna en hälsning, så vågar fler testa!
Jag besvarar alla frågor som dyker upp i kommentarerna, oftast inom ett dygn men ibland kan det dröja lite längre tid.