Låter man fantasin flöda så går det nästan att koka soppa på
en spik. Eller i detta fall laga en helt ny rätt av grillrester. Denna middag
blev dessutom löjligt enkel och snabblagad, vilket är perfekt i semestertider!
Tortillas med grillrester och myntayoghurt, 4 portioner
1 paket tortillabröd
Grillrester av valfritt slag, t.ex. nöt, fläsk eller
kyckling (värm lite i mikro)
Ruccola
Tomater, skivade
Rödlök, skivad
Oliver
2 dl turkiskyoghurt
½ kruka mynta
1 msk olivolja
Salt och peppar
Rör ihop turkisk yoghurt och hackad mynta. Smaka av med salt
och peppar. Lägg ruccola, tomater, oliver, rödlök och grillrester på ett
tortillabröd. Toppa med myntayoghurten och vik ihop brödet.
Åhhh låter urgott : ) kramar Sofia
SvaraRaderaTack Sofia! Det var det! KRAM
RaderaPerfekt när man har rester över :)
SvaraRaderaHär tar vi tillvara på allt!
RaderaÅh jag älskar myntayoghurt! Ser kanongott ut tillsammans med det andra i wrapen! Mums!
SvaraRadera