torsdag 7 juni 2012

Snittar med soltorkade tomater creme

Sommar och snittar är en bra kombo. I och för sig är snittar gott året om. Är man som jag plockematsfantast, så är man nästan med all säkerhet även snittfantast! Busenkla snittar bereder man genom att inhandla en påse crostini och en burk av soltorkade tomater creme. Tipset fick jag från tidningen allt om mat, och kan lova att det är ett toppentips. Testa ni också när orken tryter att göra något mer avancerat. Krämen med soltorkade tomater var för övrigt även god att göra en kall röra på till lammfärsbiffarna – ta creme av soltorkade tomater och rör ner lite philadelphiaost. Kan det bli annat än gott? 

12 kommentarer:

 1. jodå snittar/crostini gör vi allt lite då och då. Antingen egna eller så köper vi färdigt beroende på ork och hur stressade vi är. Men så gillar vi plockmat också :-)

  SvaraRadera
 2. Ja, snittar är alltid gott och går hem både till vardags och fest tycker jag. Är cremen något nytt? Har inte sett det (vad jag vet) i butikshyllan tidigare...

  Tack för din fina kommentar inne hos mig, den värmde! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kan tänka mig att den är en nyhet men jag vet faktiskt inte. Läste som sagt om den i tidningen allt om mat och så hamnade den i kundvagnen i affären när jag kände igen den. Riktigt god!

   Radera
 3. MUMS : ) yes snittar is the sh.t ; ) mums kram Sofia

  SvaraRadera
 4. Soltorkade tomater är något jag upptäckt under det senaste året. Perfekt att ha med ungsrostade grönsaker eller sallader.


  http://bakasockerfritt.blogg.se/

  SvaraRadera
 5. Snittar är gott och soltorkade tomater gillar jag mycket! Ha en fin fredag!

  SvaraRadera
 6. Åh mums, den cremen måste jag köpa! :-)
  Trevlig helg! :-) Kram Carro

  SvaraRadera
 7. Det så gott med snittar och allt plockmat.

  SvaraRadera

Jag blir extra glad över din kommentar!
Har du provbakat/provlagat ett recept, lämna gärna en hälsning, så vågar fler testa!
Jag besvarar alla frågor som dyker upp i kommentarerna, oftast inom ett dygn men ibland kan det dröja lite längre tid.