fredag 15 juni 2012

Naturgodis - det nyttiga godiset?


Naturgodis – det nyttiga godiset? Nä, skulle inte tro det. Innehåller i varje fall inte färre kalorier, dock slipper man färgämnen och kanske något mer. Vet ni? Men jag har sedan studietiden varit svag för den chokladdoppade kokosen, kokosfantast som jag är. Gott är det att ibland ladda skålen full med sådana här godsaker. Varför inte till fredagsmyset!
Vad har ni för favoriter bland naturgodiset? 

22 kommentarer:

 1. Håller med gahhhh så gott kram Sofia

  SvaraRadera
 2. Ja naturgodis är så gott! Gillar nog yoghurtmandlarna bäst:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mandlar med yoghurt måste jag ha missat. Ska spana noggrannare nästa gång!

   Radera
 3. Gott med naturgodis! Nötter med yoghurt på är goda!

  SvaraRadera
 4. Min del blir de olika nötterna i naturgodishyllan...

  SvaraRadera
 5. Det finns några krispiga müslitoppar som är gudomligt goda... Och chokladdoppade bananchips är ju så gott :)

  SvaraRadera
 6. Min är den som ser ut som en harbajs...den är rund med en mandel i choklad utanpå och rullad i kanel :-P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den har jag missat. Spaning inställd nästa gång jag rör mig bland naturgodishyllorna!

   Radera
 7. Jag gillar också kokosgodiset, både det vita och bruna. :-) Sedan gillar jag några vita kuddar/puffar (vet tyvärr inte vad de heter) och chokladöverdragna cashewnötter. Kanderade nötter har de ju nu med. Mums, det mesta är gott! ;-) Ha en toppenhelg! :-) Kram Carro

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kuddar/puffar är det havrefras överdragen med yoghurt!

   Radera
 8. Min favorit är oxå chokladkokosen :) Men som sagt, det är knappast nyttigare... gott är det emellanåt iaf!

  SvaraRadera
 9. Chokladkokosen ä även min favvo, men är tyvärr ungefär lika onyttigt som godis... Annars gillar jag nötterna som torrostade cashewnötter, mandlar oh pistage.

  http://bakasockerfritt.blogg.se/

  SvaraRadera
 10. Jag ÄLSKAR naturgodis, jag som undviker alla andra former av vanligt lösgodis på grund av typ färgämnen och gelatin... Men jag kan inte undvika naturgodiset - det är tur att det är dyrare så man inte köper så mycket ;) Mina favoriter är de torkade jordgubbarna doppade i yoghurt och alla chokladdoppade nötter. Åh, och yoghurtdoppade torkade äpplen med kanel <3 Allt choklad- och yoghurtdoppat egentligen ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yoghurtdoppade torkade äpplen med kanel har jag också missat. Måste vara för att jag jämt börjar med att leta efter kokoschokladen! :-)

   Radera
 11. Gillar också kokosbitarna med choklad och yoghurt, mums. Känns bättre om jag tror att det är nyttigare, även om det bara är humbug.

  Kram Malin

  SvaraRadera

Jag blir extra glad över din kommentar!
Har du provbakat/provlagat ett recept, lämna gärna en hälsning, så vågar fler testa!
Jag besvarar alla frågor som dyker upp i kommentarerna, oftast inom ett dygn men ibland kan det dröja lite längre tid.