lördag 2 juni 2012

Regn, rusk och chokladnyheter!

Regnet det öser ner. Man kan nog kalla vädret därute för storm! Inne är det myspys och jag spelar en massa smoothies på Spotify, pysslar lite med tvätten, har städat, lagat god mat, fikat och jag kan lova att det blir en kväll i soffan!

Tipsar om Fazers nyhet mjölkchoklad med jordgubbar (de är frystorkade) och vaniljsmak. Det var min 3 ½-åring som hade med sig denna som taxfree-souvenir när han kom hem för ett par veckor sedan. Alltid roligt med nyheter! Har ni sett denna dyka upp i affärerna här i Sverige?
Nu blir det lite fika tror jag. Man kan aldrig fika för många gånger under en helg, speciellt inte om regnet bara öser ner! Ha en fin lördagkväll! 

5 kommentarer:

 1. åh, jag köpte precis en sådan men har inte hunnit med att smaka än - så den finns här också, fast jag tror inte den funnits länge :) Så den var god?

  Och nej, det har du SÅ rätt i - fika kan man ALDRIG göra för många gånger <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tyckte att den var god. Når dock inte upp till klassiska blå orginalet, inte heller till den med Marianne crush. Men god ändå, vaniljsmaken hade kunnat varit kraftigare. Jag tyckte om den mörka Fazerchokladen med päron och mandel. Är dock osäker ifall den finns kvar på taxfree längre.

   Radera
 2. Vi har haft mysdag här med. Massor med fika och mat:-)

  SvaraRadera
 3. Ja, den är god tycker jag och roligt när den innehåller mycket jordgubbsbitar :) Jag hade också gillat en starkare smak av vanilj!

  SvaraRadera
 4. Ja, usch, vilket trist väder det är! Bara regn o blåst. Vi är oxå inne idag, på eftermiddagen ska vi iväg på hopprepstävling. Ha en skön söndag :)

  SvaraRadera

Jag blir extra glad över din kommentar!
Har du provbakat/provlagat ett recept, lämna gärna en hälsning, så vågar fler testa!
Jag besvarar alla frågor som dyker upp i kommentarerna, oftast inom ett dygn men ibland kan det dröja lite längre tid.