lördag 16 juni 2012

Hälsningar från Fetaostens och olivoljans hemland


Kära läsare! The eagle has landed. I morse (03.00) träffade mitt huvud den egna kudden för första gången på en vecka. Efter en underbar solig och varm vecka i en härlig by på Kreta vaknade vi i morse, efter alltför få timmars sömn, till regn här hemma i Sverige. Under veckan som gått har ni fått läsa inlägg, som jag förberett innan jag åkte iväg och sedan tidsinställde så att det skulle ramla in lite läsning för er med jämna mellanrum. Hoppas att ni tyckte att det var ok! Själv har jag nämligen varit helt bortkopplad från omvärlden vad gäller datorer, tidningar, tv och till och med telefon. Det sistnämna dock något ofrivilligt men likaså bra (hade glömt pin-koden). Nu är väskorna här hemma uppackade, tvättmaskinen går varm och skåpen har fyllts på med mat. Kameran är välfylld med en massa bilder från semestern, många med matanknytning.

Mer om det imorgon!

Nu ska jag svara på alla era kommentarer, besöka era bloggar och läsa ikapp mig.

17 kommentarer:

 1. Va, din buse?! Har du lurat oss igen ;-) Jag vill också äta en massa god grekisk mat och softa...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vet... oops I did it again! Förlåt! Jag funderade länge på om jag skulle ta med datorn men kom fram till att jag behövde koppla bort från allt som stavas medier under veckan.

   Radera
 2. Åhhh vad mysigt med Greklands semester underbart kram o välkommen hem! Sofia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack vännen! Det var underbart med semester!

   Radera
 3. Låter som en härlig resa, då har ni fått mer sol än vi har fått här hemma ;) Smart med förinställda inlägg, fast jag har saknat dig... så jag misstänkte att du ev var iväg för på FB var du inte så aktiv som du brukar :)

  Välkommen hem och jag hoppas att få se många spännande matinlägg från resan!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis, ni var nog några som räknade ut att jag inte var så närvarande som jag gav sken av!

   Radera
 4. Välkommen hem igen! :)Vilken planering du gjort att tidsinställa blogginlägg, finurligt!

  Kreta är fint, vi var där i maj 2008.
  Och visst behöver man koppla ner sig från alla dessa teknikprylar ibland, det mår man bara bra av. Man behöver inte vara tillgänglig jämnt.

  Fortsatt trevlig helg till dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tidsinställda inlägg var för er skull! Jag vande mig fort av alla teknikprylarna, så till den grad att jag kopplade bort tiden också (hade lämnat armbandsuret). Vi fick dock ge oss lite på den fronten för man behövde passa lite tider, så vi köpte en väckarklocka i en supermarket.

   Radera
 5. Så fin resa ni haft och maten i Grekland brukar vara mums! Välkomna hem :)

  SvaraRadera
 6. Vad härligt med en vecka i Grekland! Ni hörs ju verkligen ha haft det trevligt. Välkommen hem och hoppas att solen och värmen ska dyka upp även här:) Ha en bra dag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack vännen! Det var härligt med sol! Ja, nu håller vi tummarna att värmen hittar hit till Sverige också.

   Radera
 7. Välkommen hem :) Härligt med en vecka på Kreta! Dit skulle jag vilja åka tillbaka. Jag hoppas du packade ner lite sol och värme med dig hem! (det kan behövas här uppe...brr..) Ha en skön söndag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tror inte vi lyckades packa med någon värme är jag rädd för. Min son grät när vi kom hem för han tyckte det var så kallt!

   Radera
 8. Åååh, vad underbart med en Kretaresa! Hoppas ni har haft det fantastiskt <3 Vad omtänksamt av dig att tidsinställa inlägg åt oss så vi inte skulle ha alltför tråkigt, och driftigt om något! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det har varit ljuvligt! Tack för dina fina ord!

   Radera
 9. Mums va gott det såg ut =)
  Kramkram

  SvaraRadera

Jag blir extra glad över din kommentar!
Har du provbakat/provlagat ett recept, lämna gärna en hälsning, så vågar fler testa!
Jag besvarar alla frågor som dyker upp i kommentarerna, oftast inom ett dygn men ibland kan det dröja lite längre tid.