Bjuder här bara på ett kortelikort recept, smidigt som få.
Gubbröra går enkelt och snabbt att göra, och smakar riktigt gott på en lite
matigare kvällsmacka! Ett dricksglas fyllt med röra blir det på receptet. Eller
ni som är från Hälsingland ser att det är ett glas för Graveleijs senap. De
glasen är smidiga att använda för det följer ju med ett plastlock. Brukar
därför ofta använda glasen till inläggningar, dressingar med mera.
Ha nu en fin kväll, så ska vi se om det inte blir ett inlägg
även imorgon!
Gubbröra
1 burk matjessill, en platt konservburk
2 ägg, hårdkokta passar bäst i en gubbröra
Ett par teskedar majonnäs
1/8 rödlök
Ev. klippt gräslök
Skär sillen och äggen i tärningar. Hacka löken fint. Blanda
ihop allt med majonnäsen. Smaka av med salt och peppar och klipp eventuellt
över lite gräslök.
Go'bitar bakade jag till fikat på jobbet, recept HÄR>> |
Spännande, de måste jag testa ngn gång :) senapsglas e smidiga, många fina barndomsminnen.. o finns fortfarande kvar hos föräldrarna :)
SvaraRaderaJa, men testa! Senapsglas som dricksglas är barndomsminnen hos många! :-)
Radera