onsdagen den 9:e maj 2012

Tomat- och mozzarellasallad med basilika


God kväll i stugorna! Lill-lördag och trötta är vi som om det vore fredag och somna i soffan-kväll alleredan. Jag skyller på minstingens inskolning. Det går galant men tar ändå på krafterna för oss alla med omställningen.
Inget recept ikväll men ett litet tips med lite samma ingredienser som i gårdagens recept http://frostrosor.blogspot.se/2012/05/baconlindade-kycklingfileer-med.html. Lyxigt tillbehör till middagsmaten i ett nafs eller varför inte som en rätt till plockisarna på fredag. Öppna en ask körsbärstomater och skölj, sprätta upp ett paket med minimozzarella, häll av spadet och blanda ihop med ett gäng basilikablad.

Tomat- och mozzarellasallad med basilika

1 ask körsbärstomater
1 påse med minimozzarella (innehöll 20 st)
½ kruka basilika
Ev. salt, peppar och olivolja

Blanda ingredienserna i en skål. 

11 kommentarer:

  1. Åh så gott, saknar detta från tiden jag tålde tomat. Har du någon tips man skulle kunna använda med mozzarella istället för tomat?

    SvaraRadera
  2. Testa med färska jordgubbar istället för tomat!

    SvaraRadera
  3. Gahhhh vad gott : ) kram Sofia

    SvaraRadera
  4. Smakerna tillsammans här är väl bland de godaste man kan känna, ljuvligt så bra de passar ihop!

    SvaraRadera
  5. Jättefin bild! Trevlig helg. Kram Anna

    SvaraRadera
  6. Mozarella är min senaste hang-up så jag bara dregglar av denna bild!!!

    SvaraRadera
  7. Låter så enkelt och ser så fantastiskt gott ut!! Mozzarella är så gott!!

    //Linda

    SvaraRadera

Jag blir extra glad över din kommentar!
Har du provbakat/provlagat ett recept, lämna gärna en hälsning, så vågar fler testa!
Jag besvarar alla frågor som dyker upp i kommentarerna, oftast inom ett dygn men ibland kan det dröja lite längre tid.