God kväll i stugorna! Lill-lördag och trötta är vi som om
det vore fredag och somna i soffan-kväll alleredan. Jag skyller på minstingens
inskolning. Det går galant men tar ändå på krafterna för oss alla med
omställningen.
Inget recept ikväll men ett litet tips med lite samma
ingredienser som i gårdagens recept http://frostrosor.blogspot.se/2012/05/baconlindade-kycklingfileer-med.html.
Lyxigt tillbehör till middagsmaten i ett nafs eller varför inte som en rätt
till plockisarna på fredag. Öppna en ask körsbärstomater och skölj, sprätta upp
ett paket med minimozzarella, häll av spadet och blanda ihop med ett gäng basilikablad.
Tomat- och mozzarellasallad med basilika
1 ask körsbärstomater
1 påse med minimozzarella (innehöll 20 st)
½ kruka basilika
Ev. salt, peppar och olivolja
Blanda ingredienserna i en skål.
Åh så gott, saknar detta från tiden jag tålde tomat. Har du någon tips man skulle kunna använda med mozzarella istället för tomat?
SvaraRaderaTesta med färska jordgubbar istället för tomat!
SvaraRaderaGahhhh vad gott : ) kram Sofia
SvaraRaderaKRAM
RaderaSmakerna tillsammans här är väl bland de godaste man kan känna, ljuvligt så bra de passar ihop!
SvaraRaderaEller hur! :-)
RaderaJättefin bild! Trevlig helg. Kram Anna
SvaraRaderaTack Anna! KRAM
RaderaMozarella är min senaste hang-up så jag bara dregglar av denna bild!!!
SvaraRaderaHaha, så roligt!
RaderaLåter så enkelt och ser så fantastiskt gott ut!! Mozzarella är så gott!!
SvaraRadera//Linda