torsdag 19 april 2012

Ofrivillig bloggpaus och nyheter till fredagsmyset

 Hallå på er! Long time, no see! Här har sjukorna härjat hej vilt, och efter att ha varit däckade i några dagar är vi nu åter piggare och uppe på benen! Svisch vad fort en vecka kan gå, speciellt när man sover bort den!

För den som börjat fundera på fredagsmyset och laddar för en kväll framför t.ex. tv:n kan jag tipsa om OLWs nyheter ”Taste of America”, som jag fick smakprover på. Vi testade samtliga tre sorterna samt de två olika dipparna på en födelsedagsfest i helgen som gick. Både små och stora händer grävde i skålarna och utvärderade smakerna. Sammantaget kan sägas att de vuxna var besvikna på själva chipsen, då ingen smak lyckades få det att slå fyrverkerier i munnen. Däremot var det styrka i form av cayennepeppar! Små barnhänder letade sig dock fram till skålarna upprepade gånger och en 3-åring upplyste mig om att ”Baked potato & Sourcream” var jättegoda och han fick äta dem för sin mamma. 12-åringen åt oavbrutet ur alla skålarna tills de vuxna gjorde slut på frosseriet och meddelade att det var dags att fika. Vi vuxna kom fram till att ”vanliga saltade chips” med en god dip vinner framför att uppfinna fler chipssmaker. Det var dippen American BBQ som fick oss att nicka nöjt.

Har ni redan hunnit se dessa i butiken? Själv såg jag tv-reklam för chipsen häromkvällen! För den som vill läsa mer om chipssorterna eller vara med och rösta vilken av de tre nyheterna som ska stanna kvar i chipshyllan, kan besöka http://www.olw.se/3 kommentarer:

  1. Vanliga saltade chips är överlägset bäst i test! Varför krångla till det?

    Skönt att se ett livstecken igen på bloggen, hann ju bli lite orolig här. Må så gott!

    SvaraRadera
  2. Roligt att höra att ni mår bättre! Jag gillar bäst vanliga saltade chips.

    SvaraRadera

Jag blir extra glad över din kommentar!
Har du provbakat/provlagat ett recept, lämna gärna en hälsning, så vågar fler testa!
Jag besvarar alla frågor som dyker upp i kommentarerna, oftast inom ett dygn men ibland kan det dröja lite längre tid.