torsdag 5 april 2012

Korgen full med grönt!

Vinkelivink på er!
Halvdag idag och solen skiner! Jag passade på och handla fräscht grönt på vägen hem, visst ser det vackert ut! Jag önskar att ni kunde känna doften av koriandern genom skärmen! Här hemma hann jag rasta dammsugaren också och slänger nu i mig en försenad lunch. Sedan ska vi ta en promenad hela familjen och gå och plantera påskblommor på dotterns grav. Ikväll ska vi göra marsipankycklingar har jag lovat sonen. Så nu är det bäst att jag sväljer klyftpotatisen och kilar iväg!

Ha en fin skärtorsdag!

2 kommentarer:

  1. Åh så härligt med bilden, man blir ju bara glad! Köpte idag ett gäng färska örter jag med till min kommande laxrullar och de luktar så gott! :)

    Glad påsk till er!

    SvaraRadera

Jag blir extra glad över din kommentar!
Har du provbakat/provlagat ett recept, lämna gärna en hälsning, så vågar fler testa!
Jag besvarar alla frågor som dyker upp i kommentarerna, oftast inom ett dygn men ibland kan det dröja lite längre tid.