tisdag 26 juli 2011

Svarta vinbär och en påse Dumle

 Det blev inget receptinlägg idag. Jag har varit och plockat svarta vinbär på det bästaste stället, nämligen i mina föräldrars trädgård! Det är ganska mysigt att låta tankarna sväva iväg och bara låta bären ramla ner i bunken. Men det fanns ett aber! Eller snarare flera sådana, små men ändock! Myror! Fy så många! Och dem klättrade uppför mina ben, på mina armar och föll ner bland bären. Det kändes som en hel koloni av dem, och det måste det har varit också! Tur att bären fått vara ifred. Imorgon kväll får jag klä på mig heltäckande på åtminstone benen så att jag får lite harmonisk plock-ro också!

Tidigare idag gjorde jag något gott till kvällsfikat! En påse Dumle ingår i receptet! Hmm… vad kan det vara? Fortsättning följer imorgon…

Ha nu en fin kväll!

1 kommentar:

  1. Så gott med svarta vinbär :-)
    Och dumlepåsen ser också riktigt god ut :-)

    / Jenny

    http://pernillawahlgren.se/bloggar/jennys-matblogg

    SvaraRadera

Jag blir extra glad över din kommentar!
Har du provbakat/provlagat ett recept, lämna gärna en hälsning, så vågar fler testa!
Jag besvarar alla frågor som dyker upp i kommentarerna, oftast inom ett dygn men ibland kan det dröja lite längre tid.