tisdag 16 augusti 2011

Ostbricka med charkuterier och kex

Förutom ”Kalas-Kotten”, som ni fick stifta bekantskap med igår, dukade vi upp en bricka med ost, kex och charkprodukter bland de salta tilltuggen på kalaset. Det är verkligen tacksamt och enkelt att fixa en ostbricka; bara att sprätta upp paket och skölja frukt! Man kan göra det hur enkelt som helst egentligen! Perfekt plockmat en fredagkväll också!
Måste också passa på att tipsa om de smaksatta TUC-kexen - finns i smaksättningarna paprika och sourcream & onion! Den med paprika är mjölkfri dessutom!

Ostbricka med charkuterier och kex

* En bit brie
* En bit av en annan fransk ost som jag slängt etiketten på (mannen tyckte att den luktade skunk men den var mild och god)
* Bredbar mjölkfri ”ost” från Tofuline (ok för att vara mjölkfri)
* Lufttorkad skinka
* Salamiskivor
* Snack-salami
* 500 gram kärnfria vindruvor
* 1 paket Variant-kex
* 1 paket TUC-kex med paprikasmak

Lägg upp allt på en bricka av lämplig storlek!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir extra glad över din kommentar!
Har du provbakat/provlagat ett recept, lämna gärna en hälsning, så vågar fler testa!
Jag besvarar alla frågor som dyker upp i kommentarerna, oftast inom ett dygn men ibland kan det dröja lite längre tid.