tisdag 22 mars 2011

Färgglad fruktsallad

12 plusgrader och solsken! Det blåste ju nästintill ljumma medelhavsvindar idag. Obs, bara nästan! Äntligen vågar jag hoppas att våren är på väg! Vädret gav mig i alla fall en riktig kick och jag passade på att dubbla den genom att skära upp en vacker och god fruktsallad till mellanmål!

Färgglad fruktsallad

* Blodapelsin
* Äpple
* Kiwi
* Vindruvor
* Banan

Skär upp frukten efter tycke och smak. Servera naturell eller med en klick turkisk yoghurt och flytande honung till.

6 kommentarer:

  1. Varför gör man inte fruktsallad oftare, det är ju så gott och nyttigt!

    SvaraRadera
  2. Fruktsallad är ju så himla gott! Jag tror jag ska handla hem lite goda frukter och göra det till frukost nån morgon framöver :-)

    SvaraRadera
  3. Blodapelsin är min favoritfrukt såhär års, och så vacker!

    SvaraRadera
  4. Mmmm ser så fräscht och gott ut:) Det var länge sedan jag åt blodapelsin, måste köpa det snarast.

    SvaraRadera

Jag blir extra glad över din kommentar!
Har du provbakat/provlagat ett recept, lämna gärna en hälsning, så vågar fler testa!
Jag besvarar alla frågor som dyker upp i kommentarerna, oftast inom ett dygn men ibland kan det dröja lite längre tid.