tisdag 14 maj 2013

Rosa sommartonerHej vännen! Har du haft en bra dag?

Jag sitter här och småfryser lite. Förhoppningsvis beror det inte på någon förkylning utan på att det faktiskt är lite ruggigt nu när temperaturen dök aningen idag. Tillbaks med värmen tycker jag, jag har hunnit vänja mig vid den nu.

Ikväll är jag gräsänka när mannen har åkt iväg och ska se Sverige-Danmark i Globen, barnen har somnat.  
Jag däremot är en riktigt Eurovision-fantast! Ikväll laddar jag för delfinal 1!  Ska du titta? Nu plockar jag snart fram ost, kex och lite oliver – gott!

Bjuder på lite bilder från vårt vardagsrum. Har stuvat in de blå kuddarna i garderoben och grävt fram lite rosa toner istället. Känns mer sommar. Måste dock erkänna att jag i smyg saknar det blå - redan!

Önskar dig en riktigt fin kväll, oavsett vad du hittar på!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir extra glad över din kommentar!
Har du provbakat/provlagat ett recept, lämna gärna en hälsning, så vågar fler testa!
Jag besvarar alla frågor som dyker upp i kommentarerna, oftast inom ett dygn men ibland kan det dröja lite längre tid.