fredag 17 maj 2013

Grattis Norge och frasiga våfflor!Grattis Norge! Det är er dag idag! Och ni firar ju 17. Mai med pompa och ståt! Kanske några norska läsare här på bloggen? Själv är jag helfinsk, som många av er vet. Däremot har jag norrmän ingifta i släkten.

Och så våfflor. Dessa är färdigköpta i kakhyllan, man stoppar de en stund i brödrosten. Blir riktigt frasiga och så goda med en glassklick och lite bär. Kan varmt rekommenderas! Tyvärr inte mjölkfria!

Nu önskar jag dig en riktigt skön fredag! Hoppas solen skiner på dig!2 kommentarer:

  1. Fin bild :-) Och det såg väldigt gott ut! Tack, det samma! Men det väder vi har idag, kan det inte bli annat än en skön fredag! I helgen ska jag baka lite, en del av dina recept - för på måndag firar min man 40 år!! Och du har så många bra och goda recept på din blogg :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hoppas det gått bra med bakandet! Tack för dina fina ord! 40 år, det var pampigt! Hoppas ni fått ett trevligt firande!

      Radera

Jag blir extra glad över din kommentar!
Har du provbakat/provlagat ett recept, lämna gärna en hälsning, så vågar fler testa!
Jag besvarar alla frågor som dyker upp i kommentarerna, oftast inom ett dygn men ibland kan det dröja lite längre tid.