Måndag, måndagsmys och hela familjen är nyklippt! Ja, inga
bilder på det men väl bilder från helgen som gått.
I lördags firade jag och mannen vår bröllopsdag. Elva år har
vi varit gifta! Det firade vi med lite gott på grillen, bild nedan.
Nu när det börjar grillas, är det trevligt med fräsch sallad
också. Lite variation från isberg, tomat och gurka skadar ju inte heller. Så
här får ni ett tips!
Sommarsallad
Blandad plocksallad
1 avokado
1 näve druvor
1 näve jordgubbar
1 näve hallon
1/3 gurka
Lägg plocksalladen i botten av skålen. Gröp ur avokadon och
tärna den. Sprid ut över salladen och gör detsamma med druvorna, jordgubbarna
och hallonen. Skiva gurkan och lägg runtom på sidorna.
Vi åt en grillad entrecoté med grillad sparris och whiskey- och pepparsås, potatisgratäng och så förstås sommarsalladen till. |
Imorgon ska jag visa er efterrätten!
Grattis! Och den salladen ser så god och fräsch ut! Roligt att använda bär och frukt i sallader. Ha en fin dag!
SvaraRaderaTack! Ja, det blir uppiggande med bär och frukt i salladen. Plus att barnen smakar, och kanske av misstag råkar äta av det andra också :-D
RaderaSå härlig sallad! Är så förtjust i frukt i sallader och till kyckling eller kött.
SvaraRaderaJa, men eller hur! Gott tillbehör!
RaderaGrattis!! Salladen såg otroligt god ut :-)
SvaraRaderaGrattis!
SvaraRaderaJag har börjat bli riktigt sugen på fräscha sallader som tillbehör och hel rätt. Din ser riktigt härlig och färgglad ut. Ser ut att ha blivit en riktigt god middag vid eft firande.