torsdag 4 oktober 2012

Vabb-frukost och bullinspirationDet var en febrig 4-åring som kom över till vår säng i morse. Här hemma har vi nu en mamma i myskläder och otvättat hår, en hängig och febrig 4-åring som kurat ihop sig i soffan och tittar på film och en grinig 2-åring som hostar och snorar. Med en smula ironi kan jag konstatera att det är höststämning!  

Om jag inte hinner och orkar med bullbak idag, på kanelbullens dag, tänkte jag ändå bjuda dig på lite bullinspiration. Här nedan kanske hittar du lite tips om du vill variera den klassiska kanelbullen lite.


Vulkanbullar HÄR >>

Kanel- och vaniljsnäckor HÄR >> 

Flätade kanelbullar (med flätningsinstruktion) HÄR >> 

6 kommentarer:

 1. Åh, tack för tipset om hur man ska få till sådana där tjusiga kanelbullar. Det är något som jag alltid undrat!

  SvaraRadera
 2. Hoppas barnen kryar på sig fort! Önskar er en bra bulldag och tack för inspirationen!

  SvaraRadera
 3. Tack!!
  Åker raka vägen hem och bakar Vulkanbullar :-)

  SvaraRadera
 4. Mårdaklevs Pernilla4 oktober 2012 kl. 16:00

  Åh vilka fina knutar! Jag måste testa dessa :) Jag är helt värdelös på knutar, de brukar bli göörfula.... Men fläta kan jag och vika in, så även om jag redan gjort ett gäng med vanliga bullar, får det bli ett till gäng med fina knutar! Tack för inspirationen <3

  SvaraRadera
 5. Aj då, bättre höstmys kan man ju önska sig! Hoppas familjen snart piggar på sig och kan njuta avc bullar igen!

  SvaraRadera
 6. Inga bullar här heller idag, alla bakgrejer är ju nerpackade! ;) Jag nöjer mig med att sitta och dregla över dina fina bullbilder istället :)

  SvaraRadera

Jag blir extra glad över din kommentar!
Har du provbakat/provlagat ett recept, lämna gärna en hälsning, så vågar fler testa!
Jag besvarar alla frågor som dyker upp i kommentarerna, oftast inom ett dygn men ibland kan det dröja lite längre tid.