lördag 20 oktober 2012

Lyxfrukost


God morgon snyggingar!
Hoppas ni sovit gott!

Den här helgen kickar vi igång med en lyxfrukost! Lyxfrukost kännetecknas enligt vår 4-åring av att det står en massa godsaker uppdukade. Bara synen av allt uppdukat gör honom lycklig! Mig också, vill jag lova! Jag tycker ju om att njuta med ögonen också. Så det blev en god juice, croissanter (märket är Sarah Lee, samma som de kylda pizzadegarna) och så en god Chaidryck med de klassiska chaikryddorna från Oatly. Har ni inte testat croissanterna och chaidrycken än, så tycker jag att de är perfekta sätt att lyxa till frukosten med, dessutom mjölkfria. (Obs! Inget reklaminlägg, bara tips!) Marmeladen på bilden är en hemkokt skogsbärsmarmelad med balsamico, stjärnanis och kanel. Receptet hittar ni HÄR>>

Nu önskar jag er en riktigt härlig helg! Vår är fylld med planer! Men nu ska jag ta och hoppa i duschen!
12 kommentarer:

 1. Åhhhh vilken höjdare mums ha en fin dag kram Sofia

  SvaraRadera
 2. med en sådan frukost kan ju inte helgen bli annat än perfekt!
  Som en hotellfrukost buffé!

  Lena från Make Ahead food

  SvaraRadera
 3. Känner att denna frukost kan jag också komma och njuta av, helt i klass med en hotellfrukost ju! Till skillnad från oss som nu sitter ihopträngda vid ett översvämmat matbord mitt i vardagsrummet och försöker använda så lite porslin som möjligt för att slippa diska på toaletten... ;)
  Trevlig helg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Klart ni ska komma över till oss! Fy, det där med att diska tallrikar på toaletten känner jag igen. Tur att det var ett tag sedan. Hoppas ni blir klara med köket snart! Ser du ljuset i tunneln nu?

   Radera
 4. Åh vad gott! Håller med om att det ser härligt ut med så mycket framdukat. :-) Nu var det för länge sedan vi hade sådan frukost här hemma men nästa gång får jag nog testa de där croissanterna. Chaidrycken har jag testat, den är god! :-) Hoppas ni har en bra helg. Kram Carro

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hösten är en perfekt tid för långfrukostar! Då kan man sitta riktigt länge, med gott samvete!

   Radera
 5. Sitter och smuttar på chaidrycken nu, mums!

  SvaraRadera

Jag blir extra glad över din kommentar!
Har du provbakat/provlagat ett recept, lämna gärna en hälsning, så vågar fler testa!
Jag besvarar alla frågor som dyker upp i kommentarerna, oftast inom ett dygn men ibland kan det dröja lite längre tid.