onsdag 17 oktober 2012

Pannkakor, bullar och såntIdag blev det pannkakor till middag. Det blir det varje onsdag numera. Onsdagar är nämligen den dagen i veckan, som min mamma hämtar barnen från dagis (ja, jag vet att det heter förskola) och lagar och bjuder oss på middag. Sedan hämtar jag barnen därifrån. Barnen önskar sig pannkakor så ofta av mamma nu, så nu är det fastslaget att det bara är pannkakor som gäller på onsdagar. Riktigt mysig lill-lördag för barnen.

Själv är jag bullsugen. Jag och pappa började prata bullar och jag sa att jag nästan alltid bakar mina bullar på havredryck numera och lade till ”Visst blir de goda?”. Då kläckte han ur sig att han inte smakat mina bullar på flera år, så han kunde inte uttala sig! Hjälp, jag måste baka bullar snart igen och bjuda över mina föräldrar på bullfika. Jag blev ju inte mindre bullsugen när jag bläddrade bland bilderna och hittade bilden på ett jättefat med Vulkanbullar kanel /  Vulkanbullar vanilj>>  och så snäckor med lemon curd och chokladdroppar.

Nu önskar man sig fram till helgen, då det kanske kanske finns tid att sätta en bulldeg!

Ha en mysig lill-lördag!

8 kommentarer:

 1. Pannkaksonsdag låter som en finfin tradition tycker jag. Själv brukar barnen hälsa på farmor en dag i veckan... de brukar vilja ha bullar till fikat och det får de :) Mysig stund för både och!

  SvaraRadera
 2. pannkakor blir de här oxå ganska ofta,sonen älskar de och även ja.blir de över så är de perfekt och göra crepes med nötfärs blandning och god sallad till.
  nu blev ja allt sugen på bullar ja med,ser supergoda ut

  SvaraRadera
 3. Låter som en god onsdag :) Bullsugen är jag också, nästan alltid, hihi!

  SvaraRadera
 4. Jag får alltid göra plättar till min son, han tycker bättre om det än pannkakor. Jag gör en hel sats till honom så har han ett par dagar. Sen brukar jag frysa in så det är bara att plocka fram när han vill ha och det är ofta...!!!

  SvaraRadera
 5. Det kliar vansinnigt i mina bagarfingrar nu och det finns ingenting jag kan göra åt det! :/ Mer än att ta igen det när nya köket är på plats! :)

  SvaraRadera
 6. Sugen på att tjuvstarta med julsmakerna, eller kanske Halloweenbaka? I min blogg finns både juliga skorpor med saffran, Saffranskola och halloweeninspirerade kakor i form av fladdermöss och läskiga fingrar, eller varför inte en pumkin pie? :) Kika gärna in om de låter spännande! :)

  SvaraRadera
 7. Hej, Skulle du vilja vara gullig och lägga ut det receptet du använder när du gör pannkakor? Jag och min sambo har nu i två veckors tid försökt steka pannkakor och vi får alltid slänga allt och äta något annat...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Klart jag kan göra det! Kommer snart här på bloggen! Kolla bland senaste inlägg, hamnar på 6 november. Lycka till med pannkaksgräddningen! Låter ju inte kul att behöva slänga!

   Radera

Jag blir extra glad över din kommentar!
Har du provbakat/provlagat ett recept, lämna gärna en hälsning, så vågar fler testa!
Jag besvarar alla frågor som dyker upp i kommentarerna, oftast inom ett dygn men ibland kan det dröja lite längre tid.