söndag 14 oktober 2012

En lättlagad smakresaHänder det intet nytt på matfronten hemma hos Frostrosor undrar ni väl nu? Jodå, men jag har varit ledig och köket har hållit lite stängt denna helg. Ska dock återkomma lite senare med helgbilder ändå.

Så länge ska jag passa på och visa vilken fin hälsning jag fick från Findus häromveckan.
Det stod ”Längtar du också till sol och värme? Vi bjuder på en smakresa så länge!”! Jag blev överraskad med provpåsar på Chicken Red Curry i en kylbag. Barnen kastade sig genast över badbollen i form av ett jordklot och där satt vi och pekade ut alla möjliga länder och fick då asiatiskt till middag. En helt ok middagsrätt om det krisar med tiden ibland, vilket det ju gör i de flesta familjer! Tydliga currysmaker och lite lagom hetta också!1 kommentar:

Jag blir extra glad över din kommentar!
Har du provbakat/provlagat ett recept, lämna gärna en hälsning, så vågar fler testa!
Jag besvarar alla frågor som dyker upp i kommentarerna, oftast inom ett dygn men ibland kan det dröja lite längre tid.