fredag 21 september 2012

HöstfrukostGod morgon!

Det är en vacker höstmorgon och jag är kompledig idag! Sönerna är lyckliga över den lediga dagen och även jag tycker att det känns lyxigt med en extra ledig dag den här veckan! Nu är det full fart mot helgen!

Dagen startade vi med en grötfrukost! Det är verkligen höst när man blir grötsugen! Och själva gröten kan man ju dessutom pimpa med t.ex. äppelmos, nötter, russin och lönnsirap- så att den blir riktigt höstfin.

Till gröten drack jag en kopp rykande hett frukostte – Mighty Leaf Organic Breakfast. Tack för smakproverna! Är man en te-fantast så ska man verkligen spana in produkterna i deras webbshop>> Dessutom kan man där hitta en massa intressant läsning om te och dess hälsoeffekter!

Nu ska jag suga på karamellen, som kallas kompledig fredag! Önskar dig en fin dag och en härlig start på helgen!

PS. Vad tycker ni om lite större bilder i inläggen ? Bättre/sämre/lika? DS. 

6 kommentarer:

 1. Ha en fin dag och helg du också! Den storleken på bild är bra, men inte tycker jag att dina tidigare bilder varit för små heller :)

  SvaraRadera
 2. Det beror ju på om motivet lämpar sig bäst stående eller liggande :-) Men jag gillar när sidorna på bilden passar bra ihop med bredden på bloggen. Så som ovan om bilden är stående, som korvsoppan om bilden är liggande. Eller precis som du vill ju :-)

  Ha en fin helg

  SvaraRadera
 3. Fina bilder är till för att synas, som den här höstgröten!

  Önskar dig en trevlig helg!
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Jättefina bilder, små som stora! Tack för tetipset, den sidan ska jag kolla in! Provade några av dina recept med mina elever veckan - blev jättebra! (just nu kommer jag inte ihåg vilka) Ha en trevlig helg!!

  SvaraRadera
 5. Ser jättemysigt ut!
  trevlig helg

  SvaraRadera
 6. Mm, vad gott med gröt! Önskar att jag orkade dra mig upp i tid om vardagarna, så jag hade hunnit svänga ihop en gröt. Tar ju bara fem minuter!

  Härligt med lite större, fina bilder :)

  SvaraRadera

Jag blir extra glad över din kommentar!
Har du provbakat/provlagat ett recept, lämna gärna en hälsning, så vågar fler testa!
Jag besvarar alla frågor som dyker upp i kommentarerna, oftast inom ett dygn men ibland kan det dröja lite längre tid.