torsdag 29 mars 2012

Pigga pippin!

Jag drog runt med dammsugaren i ilfart ikväll och sprang sedan upp till Ica och köpte ett gäng tulpaner och ranunkel i kruka för att pigga upp fönsterna med. Och mig själv också för den delen. Några som är pigga är dessa små pippin eller kycklingar, som min mamma gav till sönerna. Påskpyssel vankas här, har massa äggskal sparade, som jag tänkte odla påskgräs i (kommer nog som vanligt inte att hinna med utan ha påskgräs lagom till valborg), haha! Det är ju inte långt kvar egentligen så något litet pyntmys blir det och så är det dags att fundera på något enkelt men gott till påsk.

 Vad har ni för matplaner i påsk? Dela gärna med er och länka gärna till bra recept på era bloggar här nedan, så ska jag kila in och läsa och bli inspirerad!

Nu – nattinatt! ♥

8 kommentarer:

 1. Jag började oxå lite smått påskpynta igår... så fina kycklingar! Måste börja fundera vad påsk har att erbjuda för mat... vore kul göra buffe.. vet inte än...

  SvaraRadera
 2. Du har en väldigt fin blogg, länkade till dig i min, hoppas det är ok!

  SvaraRadera
 3. Ägghalvor!
  http://tomtensdotter.blogg.se/2011/december/godast-pa-julbordet-agghalvorna.html

  Och waldorfsallad!
  http://tomtensdotter.blogg.se/2011/december/bara-saaaa-gott-till-julskinka-waldorfsallad.html

  SvaraRadera
 4. min mat och vikt: Ska ni vara flera stycken under påsken är ju buffé mums!

  Sandra: Tack snälla! Vad glad jag blir!

  Erica AKA Tomtens Dotter: Tack för tipsen! Dessa ska jag spana in närmare!

  ALLA: ÖS PÅ NU MED ERA RECEPTLÄNKAR! VILL HA MER!

  SvaraRadera
 5. Kan jag locka dig med en härligt påsktårta/påskbakelse i maräng? :)

  http://amyspieceofcake.blogspot.se/2012/03/har-kommer-stora-lass-med.html

  SvaraRadera
  Svar
  1. Wow, smaskens låter det! Ska jag genast spana in på!

   Radera
 6. Här har vi ett heldagsprojekt på gång med att göra vår finländska påskefterrätt memman, ska bli spännande att se och smaka på slutresultatet :) Receptet kommer senare...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Memma - önskar att jag som finska åt det, men tyvärr inte. Men jag tycker att det doftar gott och vet att det är ett heldagsprojekt med en massa timmar i ugnen! Ska be mannen kila in och läsa receptet sen. Han är memma-fantast!

   Radera

Jag blir extra glad över din kommentar!
Har du provbakat/provlagat ett recept, lämna gärna en hälsning, så vågar fler testa!
Jag besvarar alla frågor som dyker upp i kommentarerna, oftast inom ett dygn men ibland kan det dröja lite längre tid.