fredag 2 mars 2012

Happy friday!

 Happy Friday på er! Hoppas ni har en underbar fredag och att en underbar helg snart stundar!
Har ni sett vad min gulliga mamma har fyndat åt mig på loppis? Supersnygga temuggar från bodum och en kanna därtill! Jag tycker dessa muggar är så fina, mamma har fyndat likadan glöggmuggar också som jag fick lagom till december. Verkligen snygga! Dessutom skickade mamma med nybakta bullar, som vi nog mumsar av senare ikväll till en kopp nybryggt te!

M hade köpt en Tupla till mig idag. Det är kärlek att köpa finsk choklad till en finne, eller vad säger ni! Därför tänker jag vara kärleksfull och dela Tuplan med honom, det är ju faktiskt en King Size!
 
Bläddrade i bildarkivet och bilden på Forno Emilios supergoda orientaliska/libananesiska piroger dök upp. Brukar luncha hos honom emellanåt! Rekommenderas verkligen om ni håller till söder om Stockholm. Blev så sugen på dessa att jag tror bestämt att det får bli lite libanesiskt imorgon! Man kan äta där eller ta med sig!


5 kommentarer:

 1. Ja, tupla är gott! Och visst kan du ge en bit åt honom :)

  SvaraRadera
 2. Önskar er en skön och trevlig helg! kram

  SvaraRadera
 3. Fina muggar!

  Önskar dig en fortsatt trevlig helg!

  SvaraRadera
 4. Tupla, det var länge sen jag/vi åt det, men det smakar barndom!

  Trevlig blogg du har, kommer nog tillbaka hit igen för mer inspiration till vårt eget kök! :)

  SvaraRadera
 5. Agneta i Livsnjutarnas Gourmetkök: Ja, visst är Tupla förknippad med barndomen! Tack och välkommen fler gånger!

  SvaraRadera

Jag blir extra glad över din kommentar!
Har du provbakat/provlagat ett recept, lämna gärna en hälsning, så vågar fler testa!
Jag besvarar alla frågor som dyker upp i kommentarerna, oftast inom ett dygn men ibland kan det dröja lite längre tid.