söndag 18 mars 2012

Busenkel dessert

 Hej på er!
Hoppas att ni har en fin helg! Jag är lite besviken på vädret. Hade hoppats på solsken men tji fick jag. Härligt skönt i luften är det dock. Det var en tjej på tåget idag som kommenterade vädret till sin kompis ”Det var fett kvavt idag när jag gick ut”. Jag vet inte om jag helt håller med men tycker nog minsann att det bådar gott när man kan gå utan vantar!
Det är vår i luften, likaså snödropparna i rabatten!

Busenkelt desserttips kommer här! Blir en härlig avslutning på måltiden om man inte orkar anstränga sig så mycket!

Busenkel dessert

Glass
Digestive-kex eller andra kex
Chokladsås, köpt eller hemmagjord, jag gjorde en egen
Hallon

Varva glass, kaksmulor, chokladsås och hallon i ett glas. Toppa med några hallon!

9 kommentarer:

  1. Åååh - vår <3 Åååh - snödroppar <3 Ååååh - busenkel dessert <3 Jag älskar digestivesmul, så bra till allt, både cheesecake och glass (vilket i och för sig ibland är väldigt snarlikt men du förstår vad jag menar) ;)

    SvaraRadera
  2. Fint när det är busenkelt, synd inte vädret har varit lika fint:)

    SvaraRadera
  3. Perfekt med enkel efterrätt =) Kika gärna in på min matblogg och tävla i min nya tävling =)

    SvaraRadera
  4. Håller med om helgvädret, men det är väl bara att tåla sig. Smart tips med kaksmulorna!

    SvaraRadera
  5. Ville bara säga att du fom nu finns med på min Bloglovin =)

    Hoppas du får en härlig dag!

    SvaraRadera
  6. Instämmer angående vädret! Så gott det ser ut mums.

    SvaraRadera
  7. Marie: Ja, mums är rätt ordval!

    Alexandra - Kärlek på tallrik: Själv är jag inte mycket för att äta digestive rakt av, för smuligt men i cheesecakes och så här blir det perfekt.

    Mårtenssons kök: Vädret kan bara bli bättre säger vi!

    Coquina: Måste kika in!

    min mat och vikt: Me too!

    Fröken Dill: Ja, vi hoppas på bättre solchanser till nästa helg!

    Lotta, mamma till Lucas: Kul kul! Ha en fin dag du mé!

    Amy's piece of cake: Det var vackert för öga och gom!

    SvaraRadera

Jag blir extra glad över din kommentar!
Har du provbakat/provlagat ett recept, lämna gärna en hälsning, så vågar fler testa!
Jag besvarar alla frågor som dyker upp i kommentarerna, oftast inom ett dygn men ibland kan det dröja lite längre tid.