fredag 23 mars 2012

Chokladbars med rostat ris

Varuprover! I brevlådan låg ett genomskinligt paket med pappret ”EVIDENCE - To be opened by authorized chocolate lovers only”. Det är Kellogg’s som gratulerar mig över att paketet faktiskt kom fram till mig och utan att brevbäraren ätit upp innehållet, något som tydligen händer rätt så ofta. Ett roligt sätt att presentera produkten, och ett marknadsförarhjärta slår ett extra slag! Chokladbarsen är Kellogg’s Rice Krispies Squares; Choco Caramel och Total Choco. Mjuk kola respektive mjölkchoklad och chokladbitar och rostat ris som smälts samman.

Testade Total Choco till en kopp te; stickigt så att barsen är något svår att klämma fram ur förpackningen. Smaken påminner mycket om Lion men utan chokladöverdraget. Istället är chokladen ringlad och i bitar. Gillar man crisp, så är detta perfekt. Påminner inte så mycket om själva Rice Krispies-flingorna som man åt som barn. Jag har bara hunnit testa Chocon hittills och tror bestämt att den slår Choco Caramel.

Råkar ni befinna er i centrala Stockholm IMORGON LÖRDAG 24 MARS, närmare bestämt på Plattan, så finns Kellogg’s på plats då och delar ut Squares och varm choklad! Annars får ni hålla utkik i mataffärerna istället!

 
Nu önskar jag er en myspys fredagkväll! Ikväll blir jag så illa tvungen att låta bli datorn. Till och med detta inlägg var smärtfyllt att skriva, med en öm skuldra och arm. Vad jag har gjort? Nä, det vanliga…. gått och blivit gammal kanske ;-)
PS. Inget middagsrecept ikväll, då vi var och åt på pizzeria!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir extra glad över din kommentar!
Har du provbakat/provlagat ett recept, lämna gärna en hälsning, så vågar fler testa!
Jag besvarar alla frågor som dyker upp i kommentarerna, oftast inom ett dygn men ibland kan det dröja lite längre tid.