torsdag 23 februari 2012

M's födelsedag!

 Min man fyller 32 år idag. Och från och med nu får han dela sin födelsedag med kungligheter! Halv sju imorse stod jag och min 3-åring i köket och gjorde i ordning frukost på sängen och slog in paket. Arbetsfördelningen var att jag kokade ägg och sonen slog in paketet med myyyyyycket tejp! Det ska klippas och klistras och tejpas ordentligt! Sen var det dags att uppvakta med sång, frukostbricka och paket! Myspys-frukost tillsammans.

Middagen fick älsklingen laga själv eftersom jag jobbade men jag hade köpt ingredienser. Helstekt fläskkarré med rostade rotsaker! Till efterrätt hade han svängt ihop en mumsig marängtårta med chokladmousse och hallongrädde! Mums!
Presenten då! I paketet gömde sig favoriten – Zlatan!
Lite bilder får ni här, dock inga recept! Jag har ju inte stått vid grytorna idag förutom när jag kokade ägg. 7 ½ minut kokar jag mina ägg! Och ni?

Ha nu en fin kväll! Helgen närmar sig med stormsteg! Då vankas mer kalasande!5 kommentarer:

 1. Grattis till mannen :)

  SvaraRadera
 2. Grattis till båda : ) kram Sofia

  SvaraRadera
 3. Grattis i efterskott M!
  Ser ut som han fick både ett fint och gott firande.

  SvaraRadera
 4. Härligt med helstekt karré! Brukar krydda min med ingefära och rosmarin, det är riktigt gott.
  Jag brukar koka mina ägg 6-7 minuter beroende på storlek!

  SvaraRadera

Jag blir extra glad över din kommentar!
Har du provbakat/provlagat ett recept, lämna gärna en hälsning, så vågar fler testa!
Jag besvarar alla frågor som dyker upp i kommentarerna, oftast inom ett dygn men ibland kan det dröja lite längre tid.