tisdag 1 februari 2011

Nya goda vanor?


Såhär efter nyår brukar många ”börja ett nytt liv”. Och så börjas det nya livet om, varje år i januari, om och om igen! ;-) Jag är rätt så nöjd med mitt liv måste jag säga så vill inte dra till med frasen ”nya livet”. Däremot ska jag försöka tänka mer på vad jag äter och hur ofta jag stoppar i mig sött samt röra på mig mer, så att jag orkar busa och umgås med min fina familj!

Och äta bör man… har återuppväckt en gammal favorit: Falu Rågrut med keso, avokado, tomater och örtsalt! Såå gott!
Har ni några nya/nygamla goda vanor?

7 kommentarer:

 1. Det ser både gott och nyttigt ut :-)

  SvaraRadera
 2. vilken härlig smörgås, ser supernyttig ut :-)

  SvaraRadera
 3. När jag googlade på longpepper så beskrivs mest den peppriga smaken, men den smakar något annat som jag inte kan sätta fingret på. Som kanel nästan.

  SvaraRadera
 4. Usch ja, hur många gånger har man inte sagt att man ska dra ner på godis, socker och annat... för att sedan bara trilla rakt dit igen? Fast socker har vi verkligen minskat enormt på och vi äter mycket mer frukt och grönt. Eller dricker ska vi väl kanske säga, vi slänger ju det mesta i centrifugen nu för tiden...

  SvaraRadera
 5. MATBLOGGEN - Visst gör det!

  Cupcakesfluffan: Och den smakar smaskens också!

  Remsan: Spännande, måste spana in den i affärn och lösa mysteriet! ;-)
  Mårtenssons kök: Ja, det är sunt att dra ner på sockret. Härliga vitaminbomber ni dricker, kommer väl till pass så här års!

  SvaraRadera
 6. De här inlägget hade jag missat.. åh detta måste jag testa, fast får ta bort örtsaltet.. de innehåller tomat ;)

  SvaraRadera
 7. JA! Jag har börjat på Friskis och det är skit-kul, går på olika jympa-pass o dans. Sen ska jag försöka dra ner på gräddintaget i maten, men det är ju så förbaskat gott! Lycka till med dina nya vanor!

  SvaraRadera

Jag blir extra glad över din kommentar!
Har du provbakat/provlagat ett recept, lämna gärna en hälsning, så vågar fler testa!
Jag besvarar alla frågor som dyker upp i kommentarerna, oftast inom ett dygn men ibland kan det dröja lite längre tid.