tisdag 22 februari 2011

Afrikansk gryta

I helgen har mina svärföräldrar varit hos oss och det har umgåtts intensivt. Jag hann även med att laga mat och baka. Härligt har det varit och riktigt smällkallt så vi har hållit oss inomhus för det mesta. Dessvärre känns det som att en eländes förkylning kommer krypandes nu så skrivlustan är inte på topp. Passar dock på att bjuda på Remsans Afrikanska gryta, som jag gjorde till en söndagsmiddag för ett tag sedan.
Receptet hittar ni hos Remsan, HÄR >>
Jag följde hennes recept förutom att jag uteslöt chilin och hade i lite mindre paprikapulver. Detta var en härlig gryträtt, rekommenderas varmt i vinterkylan!

Nu blir det en kopp Sörgårdste för min del, i förhoppning om att utrota den kraxande fågeln som försöker flytta ner i min hals!

1 kommentar:

  1. Vad roligt att ni gillade grytan. Ja, vi tyckte också den passade bra nu när det är så bistert.

    SvaraRadera

Jag blir extra glad över din kommentar!
Har du provbakat/provlagat ett recept, lämna gärna en hälsning, så vågar fler testa!
Jag besvarar alla frågor som dyker upp i kommentarerna, oftast inom ett dygn men ibland kan det dröja lite längre tid.