torsdag 16 december 2010

Det går bra nu, kompis, det går bra nu!


Det började i måndags, ett sorts konstigt flyt, tacksamt sådant! På självaste lucia hamnade jag på tio-i-topp när vinnarna i tävlingen ”Årets roligaste lussebulle”, anordnad av Valio presenterades. Alla vinnarna presenteras på deras blogg, som du hittar här! Det blev en värdig vinnare av första priset! Spana in den snygga lucian!
Mitt bidrag till tävlingen, som jag visade upp här på min blogg hittar du här!
Och vad vann jag då? Jo, produkter för 100 kr ur Valios sortiment! Det tackar inte en finnepinne nej till!

Tomten måste ha tyckt att jag varit snäll även i tisdags tror jag. När vi kom hem efter storhandlingen stod nämligen en julkorg från Kungsörnen på farstubron, innehållande bland annat deras nyheter Långpannemix och Danskt rågbröd! Dessa har jag inte hunnit prova än men är väldigt nyfiken på rågbrödet med surdeg eftersom jag gärna äter finskt rågbröd.

Som om det inte var nog så ringde det på dörren idag och Postens bud kom med ett företagspaket. Va? Vad har jag beställt undrade jag? Inte beställt tydligen, vunnit, igen! I samma veva, som jag deltog i Valios tävling om lussebullen såg jag att de hade en tävling med bästa receptet med deras nyhet smetana. Skickade då in receptet på örtsmetanan, som jag bjöd på tillsammans med finsk laxsoppa för ett tag sedan. Det inlägget hittar du här! Wohoo! Örtsmetanan gick tydligen hem hos Valio och nu är jag en lycklig ägare av en Hackman stekpanna! Sonen i sin tur är en lycklig ägare av en stor kartong, perfekt att leka skepp i, ha som ett hem och frakta leksaker i!7 kommentarer:

 1. Grattis! Alltid bra med ny stekpanna.

  SvaraRadera
 2. Jisses snacka och att du haft flyt! Vad roligt det är när man få nått nytt i brevlådan istället för reklam och räkningar.. Grattis, grattis

  SvaraRadera
 3. Somliga har tur :) Stort Grattis

  SvaraRadera
 4. Men vad roligt Anna! Du är ju så duktig i köket så du förtjänar vinsterna:)

  SvaraRadera
 5. Vad roligt, det är du värd! =) Grattis!

  SvaraRadera
 6. Grattis! Vad roligt och så kul att något så enkelt men ack så gott går och vinner! Man ska inte underskatta enkla recept och så roligt för sonen att få vinna också på det hela! Du har alltid haft flyt på tävlingar tycker jag.. själv är jag inte lika lyckad.. men skam den som ger sig ;)

  Grattis ännu en gång och njut av presenterna!

  SvaraRadera

Jag blir extra glad över din kommentar!
Har du provbakat/provlagat ett recept, lämna gärna en hälsning, så vågar fler testa!
Jag besvarar alla frågor som dyker upp i kommentarerna, oftast inom ett dygn men ibland kan det dröja lite längre tid.