Hoppas veckan kickat igång bra! Jag var iväg och åt på Urban
Deli vid Nytorget med ett gäng tjejer. God mat och trevligt sällskap! Vad mer
kan man önska sig!
Ser att många redan börjat göra efterforskning på
valborgsmat! Valborgsbuffé är nu bland de vanligaste sökorden på min blogg. Därför
passar jag på och gör letandet lite enklare och bjussar på lite recept som jag
har på lager!
Munkar friterar jag en gång per år och det
är just till valborg!
Många är rädda för att fritera men det är ingen
fara,så länge man har ett lock till hands!
Spana in munkreceptet här>>
|
Sima / mjöd är en finsk klassiker,
som man dricker till valborg!
Den behöver några dagar på sig,
så spana in receptet>> redan nu!
|
Och i matväg är en buffé perfekt om man
blir många. Här kommer tips på en buffé,
som jag trollade fram till
valborgsmässoafton förra året.
|
En valborgsmässoafton var det jättekallt (har väl förresten hänt mer än en gång att man stått och huttrat vid elden) och då var det härligt att komma hem och värma sig med dessa fläskfilétoasts, recept här>> |
Ja, munkar och mjöd hör till vappen! Så gott! Ha en fin dag.
SvaraRaderaUrban Deli på Nytorget är en favorit. De har också öppnat i Sickla Köpkvarter med där har jag inte varit än. Såg också att du ska vara med på Stora Bloggdagen. Kul!
SvaraRaderaSnart Valborg redan, hjälp vad snabbt tiden går! Nu väntar man bara på vårvärmen...
SvaraRaderaHälsningar från fröken Dill
Vad gott med munkar!
SvaraRaderaHar aldrig bakat men kanske kan lura dottern att prova det någon gång.
Kram Lena från Make a head food
Åh, jag får sima- och munklängtan! <3
SvaraRadera