onsdag 20 mars 2013

Vårdagjämning


Det är vårdagjämning! Hurra! Ljuset återvänder med stormsteg och vi får helt enkelt tänka bort snön som yr utanför fönstret emellanåt. Det finns hopp om att värmen återvänder tillsammans med ljuset. 
Nu ska jag jobba mycket i helgen, så det blir förmodligen inga blogguppdateringar under den tiden. Men håll ut! Snart är det påsk, och då har jag lite mer tid! 

Har du redan börjat fundera på vad som ska dukas fram på påskbordet i år, så vill jag tipsa om dessa Lammfärsbullar>> De är supergoda! Vill du gå loss och baka något istället kan jag nästan lova att dessa små påskkakor>> kommer att göra succé! 

Ha en fortsatt bra vecka min vän!

4 kommentarer:

 1. VI önskar dej en riktigt bra fortsatt vecka också!

  SvaraRadera
 2. Ha en bra vecka och veckoslut! kram Sofia

  SvaraRadera
 3. Av en liten slump hamnade jag precis hos dig, trevligt! Här fanns det mycket gott i högerkanten minsan. Visade receptet på dina wienerbullar för min bullälskande man och han är redan ute i köket och bakar... Ha en skön söndag/Annelie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad roligt Annelie! Välkommen in och kika hos mig fler gånger!

   Radera

Jag blir extra glad över din kommentar!
Har du provbakat/provlagat ett recept, lämna gärna en hälsning, så vågar fler testa!
Jag besvarar alla frågor som dyker upp i kommentarerna, oftast inom ett dygn men ibland kan det dröja lite längre tid.