måndag 11 mars 2013

Dryckesnyheter för stora och små


God kväll fining!
Måndag och en ny vecka är igångkickad! 

Igår hämtade jag ut ett paket från Kiviks Musteri. De skickade en sportlovshälsning med saftnyheter och ett pysselkit till barnen. ”Bra sugrör”, utbrast mannen när han hjälpte barnen att öppna dryckerna. ”Gott ”, tyckte barnen när de testade pärondrycken. Själv tyckte jag att pärondrycken var för söt. Därför har jag sparat de där godingarna med skruvkork och som heter ”Naturens bästa” åt mig själv. De innehåller inget tillsatt socker. Tänker packa ner en sådan i handväskan när jag är ute på vift. Ibland jobbar jag sent och hinner inte hem till middagen. Då kan jag ha den som mellis. Vill ni spana in dessa säljs de på Pressbyrån och Seven Eleven.

Nu är det dags för måndagsmys. Det finns kladdkaka kvar. Hmm… Kan någon säga till mig på skarpen att jag ska låta bli kakan och istället måndagsmysa med något nyttigare?  Men att låta kakan mögla i kylen är väl inte ett alternativ? Så nu tar jag tillvara kakresterna och skär upp en bit till mitt kvällste!

Jag önskar dig en bra start på veckan! 


Väldigt uppskattat pysselkit - måla egna nyckelringar!
Sonen målade ett lejon och jag en apa. Och i pappas lådor
lyckades vi hitta lite gamla nycklar att  trä på de finfina
nyckelringarna. Nu är alla dörrar här hemma låsta och
upplåsta flera gånger om!
 

4 kommentarer:

 1. Hämtade också ut ett sådant paket idag men har inte hunnit smaka ännu. Kiviks brukar ha bra grejer!

  SvaraRadera
 2. Hoppas du får ett härligt måndagsmys och kanske kan vi göra det lite extra mysigt för dig när vi säger att du har en liten utmärkelse att hämta i vårt kök. :)
  Ha en fin vecka!

  SvaraRadera
 3. Låter bra! Nej, inte får man låta kakor mögla, det värsta är att kasta bort mat/godsaker :)

  SvaraRadera
 4. Det är svårt att säga nej till kladdkaka :)

  SvaraRadera

Jag blir extra glad över din kommentar!
Har du provbakat/provlagat ett recept, lämna gärna en hälsning, så vågar fler testa!
Jag besvarar alla frågor som dyker upp i kommentarerna, oftast inom ett dygn men ibland kan det dröja lite längre tid.