Små snittar, som är perfekta att plockäta som mellanmål ute i solen. Dynorna på plats, killarna leker med alla sina bollar och till och med jag, som dragits med eländes magsved hela dagen, vågar mig ut i solen med dessa små läckerbitar. Fyllningen är som vanligt valfri, här hemma följer vi ”man tager vad man haver”-principen; kallrökt lax och salami. Sönerna fick mjukost i sina men A var minsann och tjuvade på våra med kallrökt lax också! Ha en skön fredag!
Tunnbrödssnittar
Fyllning 1 – kallrökt lax:
Philadelphiaost
Kallrökt lax
Lite grönt från purjo
Svartpeppar
Fyllning 2 – salami och paprika:
Philadelphiaost
Vitlöks- och örtsalami
Röd paprika
Bred på phildelphiaost på tunnbröden och lägg på valfri fyllning. Rulla ihop, skär i bitar och servera. Det går också bra att bara rulla ihop tunnbröden så får alla en varsin rulle, perfekt att packa med i picknickkorgen!
Snittar är perfekt plockmat i väntan på maten ska bli klar och man sippar på vin tillsammans med gästerna. Ha en skön helg.
SvaraRaderaÅh, vad gott!
SvaraRaderaÖnskar dig en underbar helg!
Remsan: Visst är det!
SvaraRaderaKlokegård: Detsamma till dig!
Jag gjorde något liknande och blev positivt överaskad då gästerna älskade dem:)
SvaraRadera