fredag 29 april 2011

Chips helt enkelt

Börjar det skramla tomt i påskäggen? Här hemma är det bara äckliga godisar kvar, haha! Det kanske kan passa bra att fylla skålen med chips inför fredagsmyset? Det kan man nämligen göra med lite mer gott samvete då OLW lanserar chips utan smakförstärkaren E621 och numera friterade i solrosolja!

 Jag upptäckte att innehållsförteckningen till dessa lättsaltade chips är fantastiskt kort; potatis, solrosolja och salt! Hurra för chips utan konstigheter!

1 kommentar:

  1. Toppen, jag ÄLSKAAAR chips och letar ständigt efter produkter utan massa E nummer. Tack för tipset - Jag kommer köpa dem BUMS!

    SvaraRadera

Jag blir extra glad över din kommentar!
Har du provbakat/provlagat ett recept, lämna gärna en hälsning, så vågar fler testa!
Jag besvarar alla frågor som dyker upp i kommentarerna, oftast inom ett dygn men ibland kan det dröja lite längre tid.