tisdag 25 augusti 2009

Fruktsallad i sensommarvärmen


Det är så härligt att vi fortfarande får njuta av värme trots att vi befinner oss i slutet av augusti! Varför inte slänga ihop en fräsch fruktsallad att läska sig med? Förutom fruktsalladen (som det har blivit en hel del av den senaste tiden) har jag idag gjort en pastasallad med kyckling och färsk ananas. Den packades ner i kylväskan när jag och sonen skulle ut i lekparken idag. Vi åt lunchen på en gräsmatta och njöt i fulla drag!


Den här fruktsalladen är gjord på:

 • Honungsmelon
 • Cantaloupemelon
 • Galiamelon
 • Färsk ananas
 • Nektariner
 • Äpple
 • Vindruvor
 • Röda vinbär

5 kommentarer:

 1. En fruktsallad går nästan alltid hem. Syrligt och sött på samma gång!

  SvaraRadera
 2. Fruktsallad är kanske det bästa som finns. Jag har frossat i en gjord på jordgubbar, physalis, vindruvor och melon hela sommaren!

  SvaraRadera
 3. fruktsallade är bäst! din ser jättegod ut! =)

  SvaraRadera
 4. Hej Anna! Kan ni adoptera mig, ni verkar ha så god mat hemma hos er? Visst att jag är lite stor i maten och tar lite plats men du vet:) Jättefin blogg, nu ska jag fortsätta läsa den:) Kram Sanna

  SvaraRadera

Jag blir extra glad över din kommentar!
Har du provbakat/provlagat ett recept, lämna gärna en hälsning, så vågar fler testa!
Jag besvarar alla frågor som dyker upp i kommentarerna, oftast inom ett dygn men ibland kan det dröja lite längre tid.