söndag 15 mars 2009

Kryddor i köksfönstret


Jag vill ha vår! Jag vill ha vår nu! Så jag föll för reklamen (eller snarare extraprisskylten) som hängde ovanför trädgårdsavdelningen på Ica Maxi för några veckor sedan. Odla dina egna kryddor för 39 kronor. Det är ju löjligt enkelt. Jord, frön och krukor ingick. Vatten finns hemma i kranen. Det var bara att sprätta jordpåsen, hälla upp den i krukan, så, täcka med lite till jord och sedan vattna.


Ja, jag är medveten om fröpåsarna som säljs, och jordsäckarna likaså. Men då måste man även inhandla en hel säck med jord och även ett gäng krukor. Så jag erkänner att i det här fallet agerade jag som en slashas och tog det smidiga före det besvärliga.


Men nu har jag i varje fall min egenodlade basilika, gräslök och persilja på gång i köksfönstret. Jag ser redan framemot att få knipsa av en liten kvist och slänga ner i min Bolognese!

1 kommentar:

  1. Åh, vad praktiskt! Förstår att du föll för frestelsen. :)

    SvaraRadera

Jag blir extra glad över din kommentar!
Har du provbakat/provlagat ett recept, lämna gärna en hälsning, så vågar fler testa!
Jag besvarar alla frågor som dyker upp i kommentarerna, oftast inom ett dygn men ibland kan det dröja lite längre tid.