torsdag 12 februari 2009

Vitaminboosta med fruktsallad


Jag har redan tidigare skrivit om den fantastiska fruktlådan från Årstiderna som jag får hemkörd till dörren på torsdagar.

Min kollega var på besök och jag bjöd på en fräsch fruktsallad gjord på frukterna i veckans fruktlåda. Perfekt att servera fruktsalladen som den är eller med en klick turkisk yoghurt utblandad med apelsinjuice och ett stänk florsocker. Dessutom bjöd jag på min banankaka med mörk och vit choklad till!
Följ min blogg med bloglovin

1 kommentar:

  1. Åh, vad gott det ser ut!!! Går också och funderar på att slå till på en ekolåda - men har inte riktigt bestämt mig ännu...

    SvaraRadera

Jag blir extra glad över din kommentar!
Har du provbakat/provlagat ett recept, lämna gärna en hälsning, så vågar fler testa!
Jag besvarar alla frågor som dyker upp i kommentarerna, oftast inom ett dygn men ibland kan det dröja lite längre tid.