söndag 24 februari 2013

Söndagslunch med kallskuret


Hur mycket är det tillåtet att fuska när man bjuder hem folk på lunch eller middag? Hur mycket som helst egentligen, eftersom man sällan bjuder hem folk endast för matens skull. Oftast träffas man ju för att umgås! Ja, man hinner åtminstone trolla fram mycket mat på bordet om man tar lite genvägar, vilket jag valde att göra idag när vi hade lite födelsedagsfirande av min man idag. Söndagslunchen bestod av kallskuret, färsk frukt, baguetter, ost, sallad och en potatisgratäng. Och gott var det! Så jag tänker fortsätta fuska emellanåt! 

Det kallskurna bestod av rostbiff och rökt fläskfilé, som skivades och lades upp på ett stort fat tillsammans med druvor, physalis och kiwi. Mums! 

Denna lunch fick mig att börja längta efter våren på allvar! Dessutom har solen visat sig från sin bästa sida idag! Vår i luften, nynnar jag för mig själv!4 kommentarer:

 1. Det ser väldigt gott ut, skönt att "fuska" ibland!

  SvaraRadera
 2. Beror på vad som räknas som fusk. Lite genvägar måste man få ta. Mycket gottit fusk i alla fall :-)

  SvaraRadera
 3. Mums ser gott ut! kram Sofia

  SvaraRadera
 4. Inge fusk alls tycker jag, utan som remsan skriver genväg till en trevlig lunch!
  Trevlig vecka :)
  Lena från make a head food

  SvaraRadera

Jag blir extra glad över din kommentar!
Har du provbakat/provlagat ett recept, lämna gärna en hälsning, så vågar fler testa!
Jag besvarar alla frågor som dyker upp i kommentarerna, oftast inom ett dygn men ibland kan det dröja lite längre tid.